Γεωργαντζόγλου: «Γιατί όχι συγχώνευση;»

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συγχώνευσης με ένα υγιές σωματείο, όπως είναι ο Ίκαρος Καλλιθέας, ο Νίκος Γεωργαντζόγλου.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, με συνέντευξή του στην μπασκετική εκπομπή του Τηλέ Άστυ «Jump Shoot», ανέφερε σε σχετική ερώτηση: «Συγχώνευση; Με ένα σωματείο όπως ο Ίκαρος; Δεν θα ήταν κακή ιδέα, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για μια νοικοκυρεμένη ομάδα». Είπε ακόμα…

Για τη φετινή προσπάθεια στην ΑΕΚ:

«Η αλήθεια είναι ότι αναλάβαμε τον Σεπτέμβρη και είχαμε λίγο χρόνο μπροστά μας για να φτιάξουμε το ρόστερ της ομάδας. Υπήρχε και η υπόθεση του πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που κάναμε αγώνα δρόμου για να προλάβουμε να το πάρουμε, και πρόκειται για θαύμα που μέσα σε τέσσερις ημέρες πήραμε παίκτες. Κάποιοι από αυτούς και είναι προς τιμή τους μας εμπιστεύτηκαν πριν εξασφαλίσουμε το πιστοποιητικό, όπως ο Αντώνης Μάντζαρης. Όλα τα παιδιά που πήραμε έχουν πολύ καλή ποιότητα. Είναι θαύμα που στήσαμε την ομάδα για την Α2, που είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς, γιατί είχαμε συνηθίσει την ΑΕΚ στην Α1 κι εκεί είναι η θέση της. Κάνουμε την προσπάθειά μας, κυνηγάμε την άνοδο στην οποία οδηγούν οι πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας και υπό προϋποθέσεις ίσως και η τρίτη θέση».

Για την αποχώρηση του Δημήτρη Παπανικολάου από τον πάγκο της ΑΕΚ: «Ο Παπανικολάου έφυγε μόνος του. Εγώ τον πίστευα τον Δημήτρη, παρά την απειρία του, αλλά δεν άντεξε την πίεση του κόσμου μετά τις δύο ήττες κι έφυγε σαν κύριος».

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Νίκο Καραγιάννη: «Πρόκειται για έμπειρο προπονητή, μην ξεχνάμε ότι είχε ανεβάσει το Περιστέρι στην Α1, και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει».

Για τους άλλους δύο φετινούς προπονητές της ΑΕΚ: «Ο Οικονομάκης ήταν πολύ φιλότιμος, αλλά δεν μπορούσε να σηκώσει στην πλάτη του το όνομα της ΑΕΚ και ο Λιόγας ήταν επιτυχημένος προπονητής. Είχε ένα σερί οκτώ νικών, αλλά μετά υπήρξε ένα διάστημα που έκανε κοιλιά η ομάδα και υπέστη δύο διαδοχικές ήττες, έτσι δημιουργήθηκε ένα πολύ άσχημο κλίμα. Υπήρχαν και άλλοι λόγοι οικονομικής φύσεως που είχαν να κάνουν με μια χορηγό εταιρία, που τελικά αποδείχθηκε φούσκα. Παρά το γεγονός ότι έχουμε αλλάξει τέσσερις προπονητές, πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα βρει το δρόμο της και θα πάρει 11 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν».

Για τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ: «Κάνουμε μια προσπάθεια για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ο κ. Φιλίππου έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα. Είδα ότι η εταιρία του έχει δώσει χορηγία στον Ολυμπιακό και δη στο ματς με τον Παναθηναϊκό και σε εμάς δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ. Δεν προσφέρει κάτι στην ομάδα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να μας βοηθήσει να γίνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, να προχωρήσουμε στην εξυγίανση και να γυρίσει η ΑΕΚ στον κόσμο της. Θα μπορούσε να γίνει ένα κούρεμα χρεών και με τις εισφορές των μετόχων σε δύο χρόνια να μπουν στα ταμεία περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ. Έτσι θα λυνόταν το πρόβλημα της ΑΕΚ».

Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ και τον τρόπο που μπορούν να

Keywords
Τυχαία Θέματα