Γέφτοβιτς: «Εξαιρετικά επικίνδυνη η Μαγούλα»

Για την κυριακάτικη (18/03) αναμέτρηση της Ζακύνθου με τον Αστέρα Μαγούλας μίλησε ο Ζόραν Γέφτοβιτς, που χαρακτήρισε τον αντίπαλο έμπειρη και επικίνδυνη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ζακύνθου, Ζόραν Γέφτοβιτς:
«Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε μια πολύ έμπειρη ομάδα, η οποία λόγω της χαμηλής θέσης που κατέχει στον πίνακα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Ο Αστέρας Μαγούλας θα έρθει στο νησί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κι ότι κι αν πετύχει θα είναι κέρδος.

Εμείς είμαστε αυτοί που θα πρέπει να επιτεθούμε, να δημιουργήσουμε

και να βρούμε το δρόμο προς τα δίχτυα.
Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όλη μας η προσοχή είναι στραμμένη σε αυτό της Κυριακής. Μίλησα στα παιδιά και τους επέστησα την προσοχή για τον αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παρουσιαστούμε δυνατοί, αντάξιοι της σημασίας του αγώνα».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Καλλιβωκάς, Μουζάκης είναι άρρωστοι, , ενώ ο Τσιριγώτης απουσίασε και σήμερα (15/03) για προσωπικούς λόγους. Ο Στρατομήτρος ένιωσε λίγο κουρασμένος από την ίωση που πέρασε και έκανε όλη την προπόνηση λίγο πιο χαλαρά.

Τέλος, κάλεσμα στον κόσμο κάνει η διοίκηση της Ζακύνθου, προκειμένου να βρεθεί στο γήπεδο του Μαχαιράδου την Κυριακή (18/03) και βοηθήσει την ομάδα τόσο υλικά όσο και ηθικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα