Φύσσας: «Να δημιουργήσουμε τον "ελληνικό τρόπο" παιχνιδιού»

Η Εθνική ομάδα Νέων έχει προκριθεί στον τελικό του EURO 2012 και ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής Ανδρών, Τάκης Φύσσας, μίλησε για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του Κώστα Τσάνα, αλλά και για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Τάκης Φύσσας βλέπει στην ομάδα που εξέπληξε για ακόμα μία φορά όλη την Ευρώπη, το μέλλον του ποδοσφαίρου της χώρας μας, θεωρεί πως οι Έλληνες παίκτες αξίζουν περισσότερο από πολλούς ξένους που έρχονται

στους εγχώριους συλλόγους και μίλησε για "δημιουργία δικού μας ποδοσφαιρικού στυλ".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Φύσσα στον Nova Σπορ FM 94,6:

«Έχουμε κάποια δικά μας στοιχεία, όπως ότι είμαστε καλοί αμυντικά. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας και που υστερούμε. Πρέπει να φτιάξουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Όπως έχουν και οι Ισπανοί. Υπάρχει πολύ μεγάλο ταλέντο και έχουμε το μέλλον μπροστά μας», είπε αρχικά ο Φύσσας.

«Πρέπει να ακούνε και να βλέπουν οι σωστοί άνθρωποι. Οι Έλληνες παίζουν πολύ καλύτερα από ποδοσφαιριστές που έρχονται στην Ελλάδα. Την ψυχή των Ελλήνων και το πάθος δεν το συναντάς αλλού. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι», συμπλήρωσε ο Φύσσας και συνέχισε:

Για το μέλλον των πιτσιρικάδων: «Ευελπιστούμε να έρθουν στην Εθνική Ανδρών και να δείξουν την αξία και το ταλέντο τους στην πρώτη ομάδα».

Τέλος, για την κόκκινη κάρτα του Καπίνο δήλωσε: «Είχαμε μόνο δύο τερματοφύλακες και η κόκκινη του Καπίνο δεν ήταν σωστή. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν παίζμε τελικό και τραυματιζόταν ο τερματοφύλακάς μας. Ο Σοφοκλής Πιλάβιος επικοινώνησε με την UEFA, οι Ισπανοί το δέχθηκαν και να πω μπράβο γι' αυτό, και θα αντικαταστήσουμε κάποιον παίκτη της αποστολής με άλλον τερματοφύλακα που θα έρθει στην Εσθονία».

Keywords
Τυχαία Θέματα