Φρούριο το «Φρίουλι»

Η Ουντινέζε διατήρησε το απόλυτο στο γήπεδό της και μείωσε στον πόντο από την κορυφή και την Γιουβέντους μετά τη νίκη της με 1-0 απέναντι στην Παλέρμο.


Για να μπορέσει μία ομάδα να έχει μεγάλες επιτυχίες σε έναν μαραθώνιο όπως είναι το πρωτάθλημα, τότε σίγουρα θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

Η Ουντινέζε το έχει καταλάβει αυτό και έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο γήπεδό της στην Ιταλία, καθώς απέναντι στην Παλέρμο πήρε την τέταρτή της νίκη, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Σκόρερ για τις «ζέβρες» ήταν ο Ντι Νατάλε

στο 38’ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και έστειλε την ομάδα του, μόλις έναν βαθμό μακριά από την κορυφή.

Σημαντική νίκη για την παραμονή της πήρε η Πάρμα απέναντι στην Τσεζένα στο γήπεδό της. Οι «παρμενάτσι» μετά από δύο συνεχόμενες ήττες κατάφεραν να επικρατήσουν 2-0 και να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Παλέτα στο 41’ άνοιξε το σκορ, με τον Λουκαρέλι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 71’.

Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές χωρίς επιτυχία πήρε η Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι», καθώς επικράτησε με 1-0 της Τζένοα. «Χρυσός» σκόρερ ήταν ο Λατσάρι στο 41’ που απομάκρυνε την ομάδα του από τις τελευταίες θέσεις.

Την δεύτερή της συνεχόμενη νίκη πήρε η Μπολόνια, η οποία επικράτησε της φορμαρισμένης Αταλάντα με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν με τέρμα του Ντένις στο 7’. Από εκεί και πέρα όμως η ισοφάριση που ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με πέναλτι του Ντι Βάιο επηρέασε τους φιλοξενούμενους. Στην επανάληψη η Μπολόνια μπήκε αποφασισμένη και με τέρματα των Ραμίρεζ (48’) και Λορία (68’) πήρε τη νίκη με 3-1.

Τέλος ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Λέτσε και Νοβάρα στο γήπεδό της πρώτης. Ο Στράσερ άνοιξε το σκορ στο 32’ με τον Ριγκόνι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με πέναλτι στο 44’.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία του ιταλικού πρωταθλήματος, πατώντας ΕΔΩ.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα