Φουκαράκης: «Στην Καλαμάτα για την τρίτη θέση»

Για το στόχο της παραμονής, που κατά την άποψή του επετεύχθη, αλλά και για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης σε περίπτωση που ο Ρούβας νικήσει τον Αστέρα Μαγούλας μίλησε ο Γιάννης Φουκαράκης.

Ο επιθετικός της ομάδας της Γέργερης με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο φετινό πρωτάθλημα της Football League 2 και τον κόσμο του Ρούβα. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Φουκαράκης:

Για

την μάχη της παραμονής στην Football League 2: «Με την νίκη μας επί του ΠΑΟ Ρουφ στον Ταύρο, “κλειδώσαμε” την παραμονή μας. Θέλουμε πλέον ένα βαθμό στο επόμενο ματς με τον Αστέρα Μαγούλας για να σωθούμε και μαθηματικά. Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα όμως μετά ανεβήκαμε, έχουμε πολύ καλή ομάδα και τα καταφέραμε. Όλοι μας είχαν πεσμένους στην αρχή του πρωταθλήματος, αλλά κάναμε καλή δουλειά και δείξαμε ότι έχουμε ψυχή».

Για τον στόχο της ομάδας της Γέργερης: «Ο στόχος της παραμονής πιστεύω ότι επετεύχθη. Μόνο το τυπικό μέρος απομένει. Στόχος μας πλέον είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Σίγουρα έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους αφού έχουμε και πολύ καλή ομάδα και πιστεύουμε στους εαυτούς μας».
Για τον αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ: «Την περασμένη Τετάρτη είχαμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα με τον Ηλυσιακό, όπου χάσαμε στην έδρα μας και δεν είχαμε και την καλύτερη ψυχολογία. Όμως πήγαμε για το διπλό, κερδίσαμε τον ΠΑΟ Ρουφ και νομίζω ότι το τελικό σκορ μας αδικεί, αφού ήμασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και με περισσότερα γκολ».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Μένουν ακόμα δυο ματς. Έχουμε ένα ματς στην έδρα μας με τον Αστέρα Μαγούλας και ένα στην Καλαμάτα. Με την νίκη μας επί του ΠΑΟ Ρουφ κλειδώσαμε την παραμονή και αν κερδίσουμε τον Αστέρα Μαγούλας θα πάμε στην Καλαμάτα την τελευταία αγωνιστική για να πάρουμε την τρίτη θέση. Πρώτα όμως η παραμονή και μετά το κάτι παραπάνω. Στην Καλαμάτα θα πάμε να τα παίξουμε όλα για όλα».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο και αμφίρροπο. Μία νίκη σε ανεβάζει και μία ήττα σε ρίχνει. Ελπίζω να σωθούν και τα Χανιά γιατί έχουν καλή ομάδα και αδικούνται από την βαθμολογική τους θέση».

Για τον κόσμο της ομάδας του Ρούβα: «Τους περιμένουμε στο ματς με τον Αστέρα Μαγούλας να έρθουν και να γεμίσουν το γήπεδό μας. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την βοήθειά τους και ζητάμε την συμπαράστασή τους σε κάθε ματς. Πήγαμε καλύτερα στο τέλος αλλά θα προσπαθήσουμε να μείνουν ευχαριστημένοι από το φινάλε μας στο πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα