Φορτούνες… για Κουίνσι στον Παναθηναϊκό

Εμπόδια στην παραμονή του Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε βάζει η… Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία ετοιμάζει πρόταση στην Αλ Σάαντ, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του στον παίκτη.

Κρίσιμες είναι οι επόμενες μέρες ίσως και ώρες για την παραμονή του Γκανέζου μεσοεπιθετικού στους «πράσινους», καθώς δυνατά στο… παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει και η νεοφώτιστη στην Μπουντεσλίγκα, Φορτούνα

Ντίσελντορφ.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης (11/7) σε επικοινωνία που είχε η διοίκηση του «τριφυλλιού» με την πλευρά του Αφρικανού ποδοσφαιριστή, κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση, στην οποία έχουν… αυξηθεί τα μπόνους, φτάνοντας κοντά στις απαιτήσεις του παίκτη. Μάλιστα, μετά την επικοινωνία υπήρχε διάχυτη αισιοδοξία στο «στρατόπεδο» της ελληνικής ομάδας για την αίσια έκβαση της υπόθεσης.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα τα δεδομένα άλλαξαν. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Λίαμ Κάλεντερ είχε συνάντηση με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, όπου οι Γερμανοί μετέφεραν στον ατζέντη του Κουίνσι την επιθυμία τους να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην Αλ Σάαντ για την απόκτησή του, την στιγμή που οι «πράσινοι» μιλούν για… δάνειο.

Σε μία τέτοια περίπτωση, τα πράγματα περιπλέκονται σε μεγάλο βαθμό, μια και η ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης θέλει να πουλήσει τον παίκτη και να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία της. Από την πλευρά του, ο Κουίνσι αναμένεται να έχει μία ακόμα επαφή σήμερα με τον Παναθηναϊκό μήπως και αλλάξει κάτι…

Keywords
Τυχαία Θέματα