Φιλική νίκη για Καλαμάτα

Τη νίκη με 2-0 πήρε η Καλαμάτα απέναντι στην Ομόνοια σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα (13/03) στο Δημοτικό Γήπεδο «Γ.Λουκαρέας».

Τα γκολ για τη «Μαύρη Θύελλα» σημείωσαν οι Κρητικός και Πούτση, ενώ στο φιλικό αγωνίσθηκαν οι παίκτες που δεν είχαν καθόλου ή λίγο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με την Προοδευτική. Το τεστ έγινε, προκειμένου ο προπονητής της Καλαμάτας, Γιώργος

Μπένος, να διαμορφώσει εικόνα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών.

Η Καλαμάτα ξεκίνησε με τους Καλλιντέρη, Κέρμαλη, Χρυσανθόπουλο, Κουρέα, Σπανό, Δρούγα, Νικητόπουλο, Δασκαλάκη, Κωστή, Πούτση, Κρητικό. Αγωνίστηκαν και οι Σταθόπουλος, Μπεγέτης, Μωρόγιωργας, Παγώνης.

Η Ομόνοια ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Σταθά, Σώκαλη, Παντελόπουλο, Σπυρόπουλο, Κορομηλά, Σταματελόπουλο, Ζέππο, Ντέρτζια, Ντόκο, Π.Σ. Μπουραντώνη, Παναγιωτόπουλο. Αγωνίστηκαν και οι Ρηγόπουλος, Κάρλος, Κουτρουμπής, Ηλιόπουλος, Κακαβάς, Καρτάλιας, Κοστόφ.

Αύριο (14/03) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, που θα γίνει σε δύο γκρουπ. Το πρώτο θα κάνει προπόνηση στις 8.00 και το δεύτερο στις 9.00. Η απογευματινή προπόνηση θα γίνει σε ώρα και τόπο διεξαγωγής που θα αποφασιστούν μετά την πρωινή προπόνηση.

Στα αγωνιστικά, εκτός αγωνιστικής δράσης παραμένουν ο Σωκράτης Κοψαχείλης που αντιμετωπίσει πρόβλημα στη μέση και οι Βασίλης Μπλέτσας, Σπύρος Καρατζανίδης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση.

Τέλος, ο Δημήτρης Τσαγκαράκης συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στον ματς με τη Ζάκυνθο.

Keywords
Τυχαία Θέματα