Φιλική ήττα από Σλοβενία για την Εθνική Νέων

Την ήττα με 4-2 από την Εθνική ομάδα Νέων της Σλοβενίας γνώρισε την Μ. Τετάρτη (11/4) η Εθνική Ελλάδας, σε φιλικό που έγινε στον Άγιο Κοσμά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την συμμετοχή στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Τσάνας είχε την ευκαιρία για πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα, ωστόσο, η Εθνική παρουσίασε δύο πρόσωπα και μερικά κενά στην άμυνα, έφεραν

την ήττα από την Εθνική της Σλοβενίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους… οιωνούς για τους Σλοβένους, καθώς μόλις στο 3’ ο Πούσκο κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Μαρινάκη. Την… εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει εύστοχα ο Κόβγιεβιτς, νικώντας τον Τσιντώτα, για το 1-0 των φιλοξενούμενων.

Στην συνέχεια, οι παίκτες του Κώστα Τσάνα ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν για το τέρμα της ισοφάρισης. Οι προσπάθειες των διεθνών έφεραν… καρπούς λίγα λεπτά αργότερα, καθώς στο 9’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Μπακασέτας πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Μπλάζιτς και κατέληξε στην εστία του Μπάρουκτσιτς για το 1-1.

Ωστόσο, με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου της αναμέτρησης, οι Σλοβένοι πήραν και πάλι… κεφάλι στο σκορ, όταν ο Γκαλίτσος δεν κατάφερε να απομακρύνει, ο Πούσκο πήρε την μπάλα, έκανε την παράλληλη στον Λότριτς και αυτός απέναντι στον Τσιντώντα δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Εθνική με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή της παρουσιάστηκε βελτιωμένη και πίεσε για την ισοφάριση. Μάλιστα, στο 56’ το «συγκρότημα» του Κώστα Τσάνα έφτασε στο γκολ, στο 56’ όταν ύστερα από κόρνερ, ο Μπάρουκτσιτς έκανε λάθος έξοδο, ο Κασαπάκης έκανε την κεφαλιά πάσα στον Μπακασέτα και αυτός με δεύτερη κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-2.

Στην συνέχεια, το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» πίεσε για ένα ακόμα τέρμα, όμως, η Σλοβενία ήταν αυτή που έφτασε στο γκολ, καθώς στο 74’ ο Λότριτς βρέθηκε απέναντι στον Διούδη και με πλασέ, έκανε το 3-2 για τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα, οι «πράσινοι» έφτασαν σε ένα ακόμα γκολ και πάλι στην αντεπίθεση, με τον Λότριτς να βρίσκει τον Σποράρ και αυτός με πλασέ «έγραψε» το 4-2.

Ελλάδα: Τσιντώτας, Μαρινάκης, Γκαλίτσιος, Κουσίδης, Φουρλάνος, Καϊμακαμούδης, Μπακασέτας, Κασαπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κούρο, Γωνιάδης.
Έπαιξαν και οι: Διούδης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Μπούζας, Διαμαντάκος, Πέλκας, Αυγενικού.

Σλοβενία: Μπάρουκτσιτς, Πάλτσιτς, Γιάνζα, Κόβγιεβιτς, Μπλάζιτς, Κράνιτς, Μπάσκερα, Κόλιτς, Λότριτς, Πραπρότνικ, Πούσκο.
Έπαιξαν και οι: Ντόρνικ, Πέργκερ, Γιακόβλιεβιτς, Ρόιτς, Ντομπροβόλιτς, Σποράρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα