Φέρντιναντ: «"Σφίξαμε" την άμυνα»

21:41 4/1/2012 - Πηγή: OnSports

Για την αλλαγή της αμυντικής λειτουργίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την βαριά ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι με 6-1, μίλησε ο Ρίο Φέρντιναντ.

Ο Άγγλος αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» δήλωσε πως έκανε... καλό η συντριβή από τους συμπολίτες της Σίτι, αφού βοήθησε την ομάδα του να καταλάβει το τί έπρεπε να διορθώσει στην αμυντική της λειτουργία.

«Το θέμα δεν είναι να θυμόμαστε τα παλιά, αλλά να προσπαθούμε σκληρά να γράφουμε νέα ιστορία. Να κατακτούμε τρόπαια. Να γίνουμε μέρος των τίτλων της Γιουνάιτεντ.

Με πονά που το λέω αλλά η ήττα από τη Σίτι φέτος είναι από τα καλύτερα πράγματα που μας έτυχαν. Παίζαμε πολύ ανοιχτά μέχρι τότε. Έπειτα "σφίξαμε" την άμυνά μας. Ας είμαστε πίσω δυνατοί όπως τώρα και μπροστά έχουμε την ποιότητα να ξεκλειδώσουμε κάθε άμυνα», τόνισε ο Φέρντιναντ και συνέχισε:

«Είμαστε ιδιαίτερα άτυχοι φέτος με τους τραυματισμούς. Κι όμως καταφέρνουμε να είμαστε καλά βαθμολογικά. Το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα παίζει καλά. Ο προπονητής το είχε πει άλλωστε και στο ξεκίνημα της σεζόν ότι χρειάζεται όλο το ρόστερ. Η 11άδα αλλάζει συνεχώς σε κάθε αγώνα», κατέληξε ο έμπειρος αμυντικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα