Φερέιρα: «Τουλάχιστον παίξτε για την αξιοπρέπειά σας»

09:27 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Στον εγωισμό των παικτών του Παναθηναϊκού απευθύνθηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο ημίχρονο του χθεσινού (02/05) αγώνα με τον Ατρόμητο. «Αυτό που παίζετε δεν είναι ποδόσφαιρο. Δεν σας δίνω καμία οδηγία!», τους ανέφερε μεταξύ άλλων στα αποδυτήρια.

Η κάκιστη εικόνα του Παναθηναϊκού

στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης του με τον Ατρόμητο δεν θα μπορούσε παρά να προβληματίσει -και- τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει στην εικόνα που έδειχναν οι «πράσινοι» μέσα στον αγωνιστικό χώρο...

Τα παράπονα του Πορτογάλου τεχνικού, πολλά και έντονα. Δεν παρέλειψε μάλιστα να τα εκφράσει και μέσα στα αποδυτήρια των γηπεδούχων, εκεί όπου ναι μεν απέφυγε να δώσει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, φρόντισε όμως να τους… χτυπήσει στο φιλότιμο!

«Αυτό που παίζετε δεν είναι ποδόσφαιρο. Δεν έχω καταλάβει τι κάνετε μέσα στο γήπεδο. Εάν δεν θέλετε να παίξετε για την ομάδα, τον κόσμο ή για εμένα και δεν σέβεστε όσους ήρθαν να σας δουν, τουλάχιστον παίξτε για τον εαυτό σας και την αξιοπρέπειά σας», είπε αρχικά στους παίκτες του «τριφυλλιού» ο Φερέιρα.

Για να συμπληρώσει στη συνέχεια με νόημα: «Δεν σας δίνω καμία οδηγία! Διότι εγώ δίνω οδηγίες για ποδόσφαιρο και αυτό που παίζετε εσείς δεν είναι ποδόσφαιρο. Όταν αποφασίσετε να κάνετε το επάγγελμά σας και να παίξετε μπάλα, θα σας δώσω οδηγίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα