Εξασφάλισαν παραμονή στην Α1 πινγκ πονγκ

15:32 2/4/2012 - Πηγή: OnSports

Το Π.Κ.Δ. Ταύρου και ο Α.Σ. Γυμνάσιο στους άνδρες καθώς και το Π.Κ.Δ. Ταύρου και οι Φοίνικες Πάτρας στις γυναίκες εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Α1 πινγκ πονγκ.

Από τη Β΄Εθνική στην Α2 εθνική κατηγορία ανέβηκαν μετά τους αγώνες μπαράζ η Ένωση Ποντίων Μελισσίων και ο Α.Σ. Η Πρόοδος στους άνδρες, το Ρουφ 80 και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στις γυναίκες.

Στο στα μπαράζ της Α1 το Π.Κ.Δ. Ταύρου με τους Σπύρο Κιούφη, Μανώλη Σγουρομάλλη και Βαγγέλη Χατζόγλου νίκησε με 4-2 το Γυμνάσιο, με 4-3 τον Άρη Βούλας

και με 4-1 τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Το Γυμνάσιο για να κατακτήσει τη 2η προνομιούχο θέση σημείωσε δύο νίκες επί του Άρη Βούλας και του Ποσειδώνα με 4-3. Την ομάδα αποτέλεσαν οι Σωτήρης Κανναβός, Βασίλης Κανναβός και Γιώργος Μπρισκόλας.

Στις γυναίκες το Π.Κ.Δ.Τ. νίκησε 4-3 του Φοίνικες Γλυφάδας Πάτρας, 4-1 τον ΑΟ Πεύκης και 4-0 τον ΑΣΕΑ Καβάλας. Αγωνίστηκε με τις Κωνσταντίνα Μάγκου, Φρόσω Τσαχάκη και Αγγελική Εικοσπεντάκη. Οι Φοίνικες νίκησαν την Καβάλα και την Πεύκη με σκορ 4-1. Την ομάδα αποτελούν οι Διάνα Ζέρδιλα, Γεωργία Ζαβιτσάνου και Ελένη Αμπατζή.

Keywords
Τυχαία Θέματα