Έτσι έμεινε ο Κάρολ μέσα…

Ο Ρόι Κάρολ στα τελευταία λεπτά αγώνα με τη Ρουμπίν ζήτησε αλλαγή λόγω τραυματισμού, ωστόσο η ιστορία με την παραμονή του Βορειοϊρλανδού στον αγωνιστικό χώρο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον!

Ο Κάρολ, υπέστη θλάση στην προσπάθεια του να προλάβει τον Νάβας (με μια πολύ πετυχημένη έξοδο), και ζήτησε αλλαγή, με τον νεαρό Μπάμποβιτς να σηκώνεται για ζέσταμα μετά από εντολή του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Εκείνη την στιγμή επενέβη ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού,

Αλέκος Ράντος, ο οποίος ζήτησε από τον «Τσινγκούρι» να περιμένει, ωστόσο δυο λεπτά αργότερα, ο Κάρολ ζήτησε εκ νέου αλλαγή.

Τότε ο Ράντος πήγε πίσω από την εστία του Ολυμπιακού και είπε χαρακτηριστικά στον Κάρολ: «Ρόι, πρέπει να αντέξεις. Εμειναν λίγα λεπτά ακόμα. Κάτσε στην εστία, πρόσεχε τα πατήματά σου και απέφυγε τις εξόδους. Μην κάνεις τα ελεύθερα και ζήτα να μη σου γυρνούν την μπάλα πίσω».

Παράλληλα, ο Ράντος ζήτησε από τον Τοροσίδη να μην αφήνουν τον Κάρολ να εκτελεί τα ελεύθερα, και κάπως έτσι ο 34χρονος τερματοφύλακας έγινε μέσα σε μια νύχτα ο νέος… ήρωας της «ερυθρόλευκης» εξέδρας, με αποκορύφωμα την πανέμορφη απόκρουση στο 93’ στο δεξί παραθυράκι της εστίας του!

Keywords
Τυχαία Θέματα