Έτοιμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο η Βουγιούκα

13:03 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Στην τελική ευθεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει μπει η Βάσω Βουγιούκα, αφού η πρωταθλήτριά μας στη σπάθη, θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μπολόνια.

Στην Ιταλία την περιμένει ένα ακόμα αγωνιστικό ραντεβού (4-5/5) από αυτά που περιλαμβάνει ο σχετικός σχεδιασμός ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.

Όπως

αποκάλυψε ο ομοσπονδιακός προπονητής σπάθης, Γκαμπριέλ Ντούτσια, το αποτέλεσμα, δηλαδή το πλασάρισμα ψηλά στην κατάταξη, είναι το ζητούμενο για τη Βουγιούκα στον επόμενο αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης, στην Κίνα (Τιανζίν, 19-20/5).

Το ίδιο ακριβώς έχει υπολογιστεί, επίσης, για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ξιφασκίας Ανδρών/Γυναικών στην Ιταλία (15-20/6, Λενιάνο), αφού, στο μεταξύ, για λόγους τακτικής, κρίθηκε σκόπιμο να ματαιωθεί η συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γάνδης (8-9/6).

Ενδιάμεσα στις δύο αυτές διοργανώσεις μεσολαβεί η συμμετοχή της πρωταθλήτριας του Αθηναϊκού σε προπονητικό καμπ στη Βουδαπέστη (6-13/6) και μέχρι να φύγει (23/7) για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου προβλέπονται ακόμα:

1) Mια εβδομάδα προπονήσεων στην Αθήνα.

2) Προετοιμασία δύο εβδομάδων (2-15/7) σε προπονητικό καμπ με την εθνική Ιταλίας (στη Φόρμα, κοντά στη Ρώμη).

Keywords
Τυχαία Θέματα