Έτο: «Χωρίς φόβο, πρωτιά στα play offs»

Ο Αραούχο Έτο προέβλεψε ότι ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει πρώτος αν δεν φοβηθεί στα play offs.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του «Δικέφαλου του Βορρά» επέστρεψε μετά από καιρό στη δράση απέναντι στη Δόξα Δράμας και μία ημέρα μετά τη νίκη (2-0), μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport103.fm» και σημείωσε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να τερματίσει πρώτος στη διαδικασία

των play offs.

Αναλυτικά ο Έτο δήλωσε:

Για την επιστροφή του μετά από αρκετό καιρό: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος μετά από τόσο καιρό που ήμουν εκτός. Μάλιστα αυτό συνδυάστηκε και με νίκη της ομάδας και αυτό με κάνει πολύ ευχαριστημένο. Δε μπορούσα να συνηθίσω μακριά από την ομάδα, όσο έλειπα. Τώρα που επέστρεψα, κατάλαβα ακόμα περισσότερο άσχημα περνούσα και τώρα περιμένω πως και πως τα πλέι οφ».

Για τα αρνητικά αποτελέσματα στην Τούμπα όσο έλειπε: «Μέσα στα εντός έδρας παιχνίδια η ανάγκη για νίκη είναι ακόμα πιο επιτακτική. Τον τελευταίο καιρό, ίσως να υπήρχε μεγαλύτερη πίεση και για αυτό ίσως να χάνονταν τα παιχνίδια. Ήταν θέμα συγκέντρωσης. Ισως και για αυτό να κερδίζαμε εκτός έδρας και η πίεση των φιλάθλων στα εντός έδρας, να γυρνούσε μπούμερανγκ».

Για το στόχο στα πλέι οφ: «Πρέπει να μπούμε δυναμικά και επιθετικά. Χωρίς φόβο. Αν το κάνουμε αυτό είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Δεν υπάρχει φαβορί. Όποιος πάρει τα καλύτερα αποτελέσματα θα βγει πρώτος. Όλοι είμαστε ίσοι σε αυτήν την περίπτωση. Στην αρχή παίζει κάποιο ρόλο η κλήρωση, αν έρθουν βολικά αποτελέσματα και να δώσει ώθηση στην ψυχολογία. Αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο».

Για το τι περιμένει στη συνέχεια: «Δε μπορώ να μην είμαι αισιόδοξος. Έλειπα τρεις μήνες. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα πλέι οφ και να είμαι στο γήπεδο. Δε μπορούσα να είμαι αισιόδοξος όσο είμαι εκτός, γιατί δε μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα