«Ερυθρόλευκη» μάχη με Φιορεντίνα

Στις 5 μ.μ. ο Ολυμπιακός αναμετράται με την ιταλική ομάδα, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Λεν Τρόφι.

Την ιταλική Φιορεντίνα υποδέχεται στις 5 μ.μ. η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Λεν Τρόφι, με στόχο την πρώτη νίκη που θα αποτελέσει και το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

«Στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε καταρχήν τη νίκη. Από εκεί και πέρα ανάλογα

με τη μορφή του παιχνιδιού θα προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε, ενόψει του επαναληπτικού, τη διαφορά στο σκορ. Πρώτα απ’ όλα όμως κυνηγάμε τη νίκη» δήλωσε στο σάιτ της ομάδας, ο προπονητής, Χάρης Παυλίδης.

Και συνέχισε: «Η Φιορεντίνα είναι μία καλή ιταλική ομάδα που προσπαθεί να παίξει γρήγορο πόλο. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να κλείσουμε την αμυντική κόντρα και να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση. Γενικότερα το παιχνίδι θα κριθεί από τη δική μας απόδοση. Αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας θα πάμε καλά».

Όσον αφορά την παρουσία των φιλάθλων μας στην εξέδρα του κολυμβητηρίου Πειραιά ο καταξιωμένος Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με λίγο κόσμο στην εξέδρα. Μακάρι να γεμίσει το κολυμβητήριο σε αυτό το παιχνίδι όπως συμβαίνει στους αγώνες της ανδρικής ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα