Έριξε… πόρτα στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μέσι!

Αιώνια πιστός στην Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι και υποσχέθηκε ότι δεν θα μεταγραφεί… ποτέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Τίτο Βιλανόβα.

Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που έφυγαν από την Μαδρίτη και τη Ρεάλ με προορισμό την Βαρκελώνη και την «Μπάρτσα», όπως βέβαια και το αντίθετο. Δρομολόγιο πάντως που, όπως φαίνεται δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να ακολουθήσει ο Λιονέλ Μέσι…

«Δεν πιστεύω πως θα αγωνιστώ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ποτέ! Η Βαρκελώνη είναι το σπίτι μου και θα ήθελα ολόκληρη η καριέρα

μου να σχετίζεται μόνο με αυτήν την ομάδα. Μέχρι να αποσυρθώ από την ενεργό δράση, θα ήθελα να παραμείνω στην Μπαρτσελόνα κι έτσι ελπίζω να γίνει», δήλωσε επί του θέματος ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των Καταλανών!

Παράλληλα, ο Μέσι δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον καινούργιο προπονητή της Μπαρτσελόνα, τον Τίτο Βιλανόβα, έχοντας μόνο καλά λόγια να πει για τον διάδοχο του Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Χαιρόμαστε που αυτός είναι ο προπονητής μας γιατί είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζουμε ήδη. Θα είναι εύκολο να συνεργαστούμε, αφού ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια όσων κάναμε με τον Γκουαρντιόλα. Είναι καλό που ο Τίτο έχει το ίδιο στυλ και δεν θα χρειαστεί να αλλάξουμε πολλά», τόνισε με νόημα ο 25χρονος άσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα