Έργο… «Χ»ένεσι

Ο τερματοφύλακας της Γουλβς έβγαζε τα… άβγαλτα στο «Έμιρατς» δίνοντας την ισοπαλία με 1-1 στην ομάδα του απέναντι στην Άρσεναλ.

Την ευκαιρία να μειώσει στους δέκα βαθμούς από την κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος έχασε η Άρσεναλ η οποία στο «Έμιρατς» δεν κατάφερε να επικρατήσει της Γουλβς μένοντας στο 1-1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν αναμφισβήτητα ο Χένεσι, τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο είχε απαντήσεις σε όλες τις ευκαιρίες της Άρσεναλ βοηθώντας την ομάδα του να φύγει αήττητη.

Μόλις στο 8’ ο Ζερβίνιο με ωραία ενέργεια ξεπέρασε

τον αντίπαλο γκολκίπερ και άνοιξε το σκορ για τους «κανονιέρηδες». Ωστόσο στο 39’ ο Φλέτσερ μετά από δύο κόντρες με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι «λύκοι» τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Μίλιγιας αποβλήθηκε στο 78’. Από εκεί και πέρα η Άρσεναλ δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες με τον Άγγλο τερματοφύλακα να καταφέρνει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στα τελευταία λεπτά.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Μερτεσάκερ, Βερμάλεν, Κοσιελνί, Ντζουρού (85’ Σαμάκ), Ροσίτσκι, Αρτέτα, Σονγκ (71’ Ράμσεϊ), Μπεναγιούν (63’ Αρσάβιν), Φαν Πέρσι, Ζερβίνιο
ΓΟΥΛΒΣ: Χένεσι, Γουόρντ, Τζόνσον, Μπέρα, Ζουμπάρ (50’ Στίρμαν), Χένρι, Χαντ (86’ Ντόιλ), Τζάρβις, Μίλιγιας, Φορντέ (71’ Γκουεντίρα), Φλέτσερ

Keywords
Τυχαία Θέματα