ΕΠΣΑΝΑ: «Εκλογές στην ΕΠΣΑΝΑ δεν γίνονται χωρίς τον Γιαρένη»

20:16 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

Για τις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, μίλησε ο Δημήτρης Γιαρένης, ο οποίος κατήγγειλε ότι κλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή σε γραπτή απολογία, για να δημιουργηθεί κώλυμα με τεχνικό τρόπο, ώστε να μην συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης.

Ο πρόεδρος της Άνοιξης και εκ των εμπνευστών της παράταξης

«Ενωτική Κίνηση» με την χαρακτηριστική του δήλωση: «Εκλογές στην ΕΠΣΑΝΑ δεν γίνονται χωρίς τον Γιαρένη», έδειξε πως κάθε άλλο παρά είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω, αρνούμενος να απολογηθεί ώστε να του επιβληθεί τιμωρία.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος «neaepsana.blogspot.com», στις 24 Μαΐου, το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, συζήτησε δημοσιεύματα με απόψεις του κ. Γιαρένη.

Μετά από ανταλλαγή απόψεων σε έντονο ύφος, μεταξύ των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ και επειδή ο πρόεδρος της Ένωσης Φώτης Μαγουλάς, έκρινε ότι οι απόψεις του κ. Γιαρένη, είναι υβριστικές προς τον θεσμό του προέδρου, αποφασίστηκε μετά από επιμονή του κ. Μαγουλά η κλήση του κ. Γιαρένη για παροχή διευκρινίσεων και όχι σε απολογία, με παράλληλη παραπομπή του θέματος, στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα