ΕΠΣ Πειραιά: Ευρεία σύσκεψη για το Πεύκη – Περαμαϊκός

Σύσκεψη υπό την παρουσία των Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Προέδρου και Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Δημάρχου Περάματος, σωματείου ΑΠΟ Περαμαϊκού και εκπροσώπου της ΓΑΔΑ θα διεξαχθεί την Τρίτη (19/6) στα γραφεία της ΕΠΣ Πειραιά.

Όπως ανακοίνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, οι ανωτέρω έχουν κληθεί να δώσουν το «παρών» στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου,

αναφορικά με την… τύχη του αγώνα μεταξύ της Πεύκης και του Περαμαϊκού που είχε διακοπή λόγω επεισοδίων.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Στη συνεδρίαση του Δ.Σ της 19.6.2012 έχουν κληθεί να παραστούν ο Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού, ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο., ο Δήμαρχος Περάματος, το σωματείο Α.Π.Ο. ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ και εκπρόσωπος της Γ.Α.Δ.Α –(Διεύθυνση Επιχειρήσεων).

Θα συζητηθεί δε εκτός των θεμάτων ημερήσιας διάταξης και το θέμα της υπ΄ αριθ. 291/14-6-2012 απόφασης της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, με την οποία, διατάσει τον επανορισμό του διακοπέντα αγώνα ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ-ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ της 23.5.2012 για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα.

Σημειώνουμε ότι με βάση τα σοβαρά επεισόδια και τα έκτροπα που έγιναν στον ανωτέρω αγώνα, τα οποία είχαν σαν αποτέλεσμα την οριστική διακοπή αυτού από το διαιτητή (είχαμε σοβαρό τραυματισμό φιλάθλων), ο Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού, με γνώμονα την γενικότερη στάθμιση των συνθηκών που αφορούν τους αγώνες κατάταξης για άνοδο στην Δ’ Εθνική ερασιτεχνική, προέβη σε αναβολή των αγώνων κατάταξης πρωταθλητών ΕΠΣ του 9ου ομίλου διοργάνωσης της ΕΠΟ.

Η σχετική συζήτηση στο Δ.Σ της Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ στοχεύει στην πρόληψη παρόμοιων γεγονότων, εκτιμώντας ότι οι γενικότεροι λόγοι και η στάθμιση των συνθηκών που αφορούν τη συνέχιση του διακοπέντα αγώνα ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ-ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ δεν έχουν εκλείψει και υφίστανται, προέχει δε η προστασία του κοινωνικού αγαθού της υγείας και της σωματικής ακεραιότητας των συντελεστών του κάθε αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα