Επιτυχής η αιμοδοσία από το Νέο Ικόνιο

Το Νέο Ικόνιο, για μία ακόμη φορά είχε σημαντική συμβολή στην ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος, που θα εξυπηρετεί έκτακτα περιστατικά του σωματείου αλλά και σωματείων της ΕΠΣ Πειραιά.

Η αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο σύλλογος του Πειραιά την Κυριακή (6/11) στα γραφεία του, στέφθηκε με επιτυχία, αφού 49 μέλη του, έσπευσαν για να δώσουν αίμα.

Σε

ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΠ, για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρονται τα εξής:

«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6.11.2011 για 2η φορά η αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις του σωματείου ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ που έγινε με την οργανωτική επιμέλεια της Πρόεδρου της Υγειονομικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Π. κας ΛΕΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ.

Στην αιμοδοσία συμμετείχαν και έδωσαν αίμα 49 μέλη και φίλοι του σωματείου ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ δημιουργώντας έτσι Τράπεζα αίματος που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες έκτακτων περιστατικών του σωματείου ως και περιστατικά σωματείων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, πάντα όμως μετά από έγκριση του σωματείου ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ.

Η καινοτόμα αυτή δημιουργία Τράπεζας αίματος αποδεικνύει την δυναμικότητα του πειραϊκού ποδοσφαίρου και των σωματείων του για επιπλέον ανάπτυξη αυτής της μεγάλης κοινωνικής προσφοράς για τη δύσκολη στιγμή του καθένα μας.

Έτσι με τέτοια συνεργασία και ευθύνη μπορεί η Ε.Π.Σ.Π. και το πειραϊκό ποδόσφαιρο να αναπτύξουν το ρόλο, το κοινωνικό του περιεχόμενο και την ικανότητα του σε όλα τα επίπεδα.

Στην αιμοδοσία της Κυριακής 6.11.2011 παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ. ΣΤ. ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ με την Αντιπρόεδρο και οργανωτική υπεύθυνη κα ΛΕΛΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ και το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π. και Πρόεδρο της Επιτροπής Παρατηρητών κ. ΠΑΝ.ΛΑΠΑΤΑ.

Ο Πρόεδρος της Ενωσης συνεχάρη το Δ.Σ. του σωματείου ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ, τον Πρόεδρο του κ. ΣΤΑΥΡΟ ΖΑΧΟ και τα μέλη του ως και όσους - όσες συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία και τους σημείωσε ότι η αξία της συμμετοχής τους σ’ αυτή την πρωτοβουλία είναι ανεκτίμητη.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί το Αττικό Νοσοκομείο, την Διευθύντρια Μονάδας Αιμοδοσίας και Αιματολογικού Εργαστηρίου Καθηγήτρια κα ΑΝΘΗ ΤΡΑΥΛΟΥ και τον Προϊστάμενο του αρμόδιου Τμήματος κ. ΝΙΚΟ ΝΙΑΡΧΑΚΟ και ενημερώνει ότι με ευθύνη της κας Λ.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ θα έρθει σε επαφή και με σωματεία-μελη μας που έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν αυτή την καινοτόμα πρωτοβουλία».

Keywords
Τυχαία Θέματα