Επιστροφή στη δράση για Εργοτέλη

Μετά την αναβολή του παιχνιδιού της προηγούμενης εβδομάδας με τον Πολυκράτη, ο Εργοτέλης επανέρχεται στην αγωνιστική δράση με ντέρμπι!

Το συγκρότημα του Γιώργου Μακράκη υποδέχεται την Κυριακή (19/02) στο Λίντο τον Πόλις, από τον οποίο είχε γνωρίσει στον αγώνα του πρώτου γύρο, στο κλειστό της Εθνικής Αντιστάσεως, τη μεγαλύτερη σε έκταση φετινή ήττα του. Στόχος των Κρητικών είναι η ρεβάνς, με την οποία όχι μόνο θα επιστρέψουν στις νίκες ύστερα από δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στην έδρα τους, αλλά και θα δώσουν απαντήσεις

για την τότε κακή εμφάνισή τους. Η αγωνιστική απραξία έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες να ξεχάσουν για λίγο την πίεση και να αποφορτιστούν ψυχολογικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως χαλάρωσαν, αφού οι προπονήσεις συνεχίζονται σε εντατικό ρυθμό.

Με ανακοίνωσή τους, ο Γιώργος Μακράκης και οι παίκτες του κάνουν για ακόμα μία φορά το αυτονόητο: καλούν τους φιλάθλους να τους στηρίξουν και σε αυτόν τον αγώνα, για να διατηρηθούν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και να παλέψουν παιχνίδι με παιχνίδι για μια υψηλότερη θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα