«Επηρεασμένοι οι Πιτσίλκας, Γερακίνης»

22:51 7/1/2012 - Πηγή: OnSports

Απάντηση στα όσα υποστήριξε τις προηγούμενες ημέρες η Χαλκίδα, με διαδοχικές ανακοινώσεις της, έδωσαν οι διοικούντες την Ένωση Ιλίου.

Με ανακοίνωσή τους, κατηγορούν την αντίπαλό τους πως δυναμιτίζει το κλίμα εν όψει του αυριανού (08/01) ντέρμπι κορυφής της Χαλκίδας, με σκοπό οι διαιτητές της αναμέτρησης, Μανώλης Πιτσίλκας και Παναγιώτης Γερακίνης, να εμφανιστούν επηρεασμένοι προς όφελός τους. Κλείνοντας, ζητούν από τώρα στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, στο Ίλιον, να υπάρχει παρατηρής κι εύχονται

η διαιτησία αύριο να ακριβοδίκαιη.

Η ανακοίνωση: «Μετά τις ανακοινώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες από την ομάδα της Χαλκίδας έχουμε υποχρέωση να ενημερώσουμε τους φιλάθλους και τα μέλη της ομάδος μας τα εξής: Κύριοι, επειδή η σιωπή δεν σημαίνει αδυναμία θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη και τους φιλάθλους της ομάδας μας τα παρακάτω… Η Ένωση Ιλίου είναι μια ομάδα που εδώ και πολλά χρόνια προσπαθεί μέσα από δικές της δυνάμεις να καταξιωθεί στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ και βόλεϊ χωρίς να ακολουθεί μεθόδους ομάδων που είναι διάττοντες αστέρες στον χώρο.

Με την ίδια διοίκηση αλλά και τους ίδιους παίκτες κατά κύριο λόγο σαν κορμό της ομάδας εδώ και χρόνια ο στόχος μας είναι ένας… Να διδάξουμε ήθος, αθλητικές αξίες αλλά και να δώσουμε τη χαρά στην περιοχή μας (Ίλιον) ότι καταφέραμε με δικά μας παιδιά να ανεβούμε σιγά και σίγουρα τα σκαλιά της επιτυχίας που άλλοι τα ανεβαίνουν σε μια βραδιά… Το να αμφισβητούν κάποιοι την αξία των κ.κ. Πιτσίλκα και Γερακίνη, χωρίς καν να έχουν εναντίον τους κάτι μεμπτό, είναι τουλάχιστον περίεργο και διαβάλει την ομαλή απόδοση των διαιτητών στο συγκεκριμένο παιχνίδι (με τη Χαλκίδα) οι οποίοι σαν άνθρωποι θα είναι εμφανώς επηρεασμένοι από τα όσα συμβαίνουν αναίτια εδώ και ημέρες.

Επίσης, είναι απορίας άξιον πώς μια τρίτη ομάδα κάνει τον συνήγορο του Αετού τη στιγμή που η ομάδα αυτή έχει άριστες σχέσεις με την Ένωση Ιλίου και ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε για το μεταξύ μας παιχνίδι και τη διαιτησία.

Όσον αφορά τα περί εντοπιότητας διαιτητών, ακούγονται μάλλον γελοία, καθώς όντας Αθηναίος ο προπονητής της Χαλκίδας δεν θα έπρεπε να ξανασφυρίξουν την ομάδα της Χαλκίδας Αθηναίοι διαιτητές! Αν κάποιοι θέλουν το καλό του αθλήματος και την ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα δεν δυναμιτίζουν το κλίμα χωρίς λόγο ούτε αφήνουν να εννοηθεί ότι ο αντίπαλός τους είναι μια ομάδα που «στήνει» αγώνες και έχει «περίεργες» διαιτησίες υπέρ του. Αυτά ανήκουν σε άλλες εποχές που επικρατούσαν στον αθλητισμό «αγαπούλες» και βρωμιά κάθε είδους.

Χάσαμε με απίστευτα περίεργο τρόπο την άνοδο δύο χρονιές στη Β’ Εθνική και σε παιχνίδια που αν δει κάποιος τα βίντεο του αγώνα θα εκπλαγεί. Η ομάδα δε του βόλεϊ έχασε και μία κατηγορία πέρυσι, ενώ κατά γενική ομολογία δεν ήταν η χειρότερη ομάδα που θα έπρεπε να πέσει. Αν λοιπόν ο σύλλογος μας είχε τη δυνατότητα να «ευνοηθεί» σε κάποια παιχνίδια δεν θα το είχε κάνει ήδη; Αρνούμαστε να ακολουθήσουμε τον δρόμο που έχουν διαλέξει άλλοι για να καταφέρουν επιτυχ

Keywords
Τυχαία Θέματα