Επιπλέον βαθμός στα πέναλτι οι «λύκοι»

Αν και προηγήθηκαν με 3-0, οι Φίνιξ Κογιότες χρειάστηκαν την διαδικασία των πέναλτι, για να κερδίσουν εκτός έδρας τους Σικάγο Μπλάκχοκς.

Πάντως, με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί με την μεγαλύτερη κατοχή του puck. Κατάφεραν μεν να ισοφαρίσουν το αρχικό 3-0, αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή και ηττήθηκαν στα πέναλτι.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο, οι Raffi Torres και Radim Vrbata διαμόρφωσαν το 2-0 υπέρ των «λύκων». Στο 1:09 του δεύτερου, ο Keith

Yandle σημείωσε το 3-0, αλλά οι «μαυραετοί» επανήλθαν με δύο διαδοχικά γκολ του Jonathan Toews, ο οποίος συμπλήρωσε 17 φέτος. Πριν την λήξη της περιόδου, ο Patrick Kane ισοφάρισε σε 3-3, αλλά οι γηπεδούχοι, αν και ήταν καλύτεροι, δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη στην τρίτη περίοδο.

Ύστερα από μία «άσφαιρη» παράταση, οι Oliver Ekman-Larsson και Vrbata βρήκαν δίχτυα στα πέναλτι και ολοκλήρωσαν γρήγορα την τελική διαδικασία καθορισμού νικητή.

Πλέον, ο σύλλογος του Φίνιξ έχει 31 βαθμούς και την έβδομη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL, ενώ αυτός του Σικάγο 36 και την δεύτερη θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ 15 ομάδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα