Έπιασε κορυφή η Νίκη Αιγινίου

17:46 5/2/2012 - Πηγή: OnSports

Τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.

Η Νίκη Αιγινίου «καθάρισε» στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών τον Οδυσσέα με 3-0 σετ και άλλαξε τις ισορροπίες στη «μάχη» για την άνοδο στην Α1. Η ομάδα του Στράντζαλη προσπέρασε στη βαθμολογία το σύλλογο του Αμαρουσίου και είναι ισόβαθμη στην κορυφή με τον Μίλωνα.

Ο Μίλων έπεσε θύμα έκπληξης, αφού ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη με 3-0 από τη Μεταμόρφωση

και έτσι οι πρωτοπόροι έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τους διεκδικητές τους.

Ο Πανελλήνιος διπλασίασε τις νίκες του στο φετινό πρωτάθλημα επί της Παναχαϊκής και μετά το 3-0 στην Κυψέλη, στην πρεμιέρα του β΄ γύρου επιβλήθηκε στην Πάτρα με 3-2, ανατρέποντας δύο φορές το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν έγινε στην Καρδίτσα που βρήκε τελικά νικητές τους γηπεδούχους, αφού αν και βρέθηκαν να χάνουν 0-2 από την Ορεστιάδα, τελικά ανέτρεψαν την κατάσταση και πήραν τους δύο πόντους στο τάι μπρέικ.

Ο Επίκουρος δεν κατέβηκε στο γήπεδο για τον αγώνα με την Παλλήνη, που κερδίζει το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0. Μηδενίζεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις της 12ης αγωνιστικής:

ΣΠΑ Καρδίτσας - Ορεστιάδα 3-2 (20-25, 22-25, 25-22, 25-18, 15-11)
ΣΠΑΚ (Θεοδωρίδης): Παπαγεωργίου, Ρεζκ, Ρουμελιωτάκης, Χήρας, Αλεξίου Φ., Αλεξίου Θ., Ντάκουρης (λ), Κλάρας (λ), Μέινβιλ, Μάντζιος.
Ορεστιάδα (Τσακμάκης): Αρχοντίδης, Κεμανετζής, Καρδαμανίδης, Βλασακίδης, Γραμματικόπουλος, Καψαλιάρης, Κωνσταντινίδης (λ), Χουσίδης, Κουλαξίδης.

Παλλήνη - Επίκουρος 3-0 (α.α.)

Μίλων - Μεταμόρφωση 0-3 (23-25, 21-25, 24-26)
Μίλων (-): Γκιούρδας, Πολυχρονιάδης Καρανικολάου, Μουρούτσης, Χατζηαντωνίου, Σαμαράς, Κεχράς (λ), Πανούσος, Παπαθανασίου.
Μεταμόρφωση (Βασίλης Ζαρκάδας): καπετανόγπουλς, Κουμουνδούρος, Καραγιώργος, Χρισρόπουλος, Χατζηπροδρόμου, Φραγκιαδάκης, Παλαιολόγος (λ), Λένας.

Νίκη Αιγινίου - Οδυσσέας Αμαρουσίου 3-0 (25-21, 25-15, 25-20)
Νίκη Αιγινίου (Στράντζαλης): Εφραιμίδης, Γάτσης, Αναστασιάδης, Παράσογλου, Γεωργόπουλος Β., Γεωργόπουλος Α., Κνάπεκ (λ), Μπράβο, Γκορίδης, Γκιτζέκος, Πελοπίδας, Ποτολίδης
Οδυσσέας (Κωβαίος): Κούνας, Κρέτσης, Μηνούδης, Χριστοδούλου, Παπακυριακού, Δημητρίου, Σιόλας (λ), Τσούμας, Παπαδόπουλος, Χατζηθάνος, Ηλιόπουλος, Μπούτας

Παναχαϊκή - Πανελλήνιος 2-3 (25-21, 21-25, 25-16, 23-25, 09-15)
Παναχαϊκή (Αγγελόπουλος): Κοκόλας, Μ. Ρουμελιώτης, Π. Ρουμελιώτης, Μεντένιτσα, Μούρτζης, Πεφάνης, Μανούκος (λ), Διονυσόπουλος, Γεωργακόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαυραγάνης
Πανελλήνιος (Κλαρούδας): Τοκάνης, Δρόγκαρης, Σαμπανάι, Λουκάς, Σασάτη, Σαμαντάς, Γκούζντα (λ), Μιχαλόπουλος, Άλβι.

Keywords
Τυχαία Θέματα