Επεστράφη το «κιτρινόμαυρο» πανό

15:47 8/2/2012 - Πηγή: OnSports

Το πανό των οπαδών της ΑΕΚ επέστρεψε στην έδρα του, λίγο πριν τη ρεβάνς με τη Γαλατασαράι στο κλειστό της Γλυφάδας.

Το πανό των φίλων της ΑΕΚ, που κλάπηκε από τους οπαδούς της Γαλατασαράι στη διάρκεια του αγώνα με την τουρκική ομάδα στην Κωνσταντινούπολη, επέστρεψε στην έδρα του.

Με ανακοίνωσή της, η «Ένωση» ευχαριστεί τη διοίκηση της Γαλατά, ενώ προτρέπει τους «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους να έχουν κόσμια συμπεριφορά στον σημερινό (8/2, 19.30) επαναληπτικό στο κλειστό

της Γλυφάδας:

«Η ΑΕΚ ευχαριστεί την διοίκηση της Γαλατασαράι για την επιστροφή του πανό που εκλάπη στην Κωνσταντινούπολη. Η διοίκηση της τουρκικής ομάδας κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιστροφή του πανό που έχει τόσο μεγάλη συναισθηματική αξία για όλους μας... Παράλληλα η διοίκηση της Ένωσης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τις τοπικές αστυνομικές αρχές που μερίμνησαν μετά από συνεχείς προτροπές του Γενικού Αρχηγού της ομάδας μας Νίκου Αγγελίδη (ο οποίος ανέλαβε και χειρίστηκε προσωπικά το θέμα) και εντόπισαν τους δράστες της κλοπής του πανό.

Η τουρκική αστυνομία πήρε πίσω το πανό και το παρέδωσε στην Γαλατασαράι για να επιστραφεί στην βάση του... Προτρέπουμε τους οπαδούς μας να είναι κόσμιοι και να υποδεχθούν με συναισθήματα φιλίας και ειλικρινούς ελληνικής φιλοξενίας την αποστολή της τουρκικής ομάδας στον αποψινό αγώνα που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Γλυφάδας στις 19:30»

Keywords
Τυχαία Θέματα