Εν μέσω έντασης η εκδίκαση για Ψωμιάδη

Τελικά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (15/02) η εκδίκαση της υπόθεσης για τα ασφαλιστικά μέτρα της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του Μάκη Ψωμιάδη.

Η αίτηση για ανάκληση της άδειας του νομικού εκπροσώπου της ΑΕΚ, Χάρη Οικονομόπουλου, προς το δικηγορικό σύλλογο από την πλευρά του Ψωμιάδη

δεν έγινε δεκτή και έτσι η υπόθεση εκδικάστηκε.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι εντάσεις, καθώς ο δικηγόρος του Ψωμιάδη, κ. Στάθης, έλεγε πως όλοι ξέρουν πως πήρε την άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο (υπάρχει απεργία των δικηγόρων και σήμερα 15/02).

Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος ως μάρτυρας, αλλά εξετάστηκε ως διάδικος και υποστήριξε ότι έχει κωλυσιεργήσει πολύ η συγκεκριμένη υπόθεση με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να κινδυνεύει με αποκλεισμό από την UEFA, καθώς πλέον θεωρείται εικονικό το ποσό που έχει να πάρει η Ένωση. Παράλληλα, επικαλέστηκε το έγγραφο του ΣΔΟΕ ότι έφυγαν χρήματα από την ΠΑΕ ΑΕΚ και πήγαν σε λογαριασμούς του Σταύρου Ψωμιάδη.

Μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (22/02) οι δύο πλευρές έχουν δικαίωμα να καταθέσουν υπομνήματα, ενώ Δευτέρα (20/02) ή Τρίτη (21/02) θα εξεταστούν, παρουσία συμβολαιογράφου, από ένας μάρτυρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα