Εκνευρισμός και αναμονή στον Ολυμπιακό

Εκνευρισμένοι και παράλληλα δυσαρεστημένοι από την αναβολή του χθεσινού (17/05) πρώτου τελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ, είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Η απογοήτευση που υπάρχει στις τάξεις των Πειραιωτών είναι τεράστια, αφού όπως έλεγαν σε συζητήσεις που έγιναν χθες (17/05) στους διαδρόμους έξω από τα αποδυτήρια του φαληρικού σταδίου δεν είναι δυνατόν για μία χούφτα ανεγκέφαλων να πηγαίνει στράφι ολόκληρος ο προγραμματισμός τους, μαζί

με την προετοιμασία που είχαν κάνει για τον πρώτο αγώνα της τελικής σειράς του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ακριβώς τα ίδια συναισθήματα τρέφει και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος είχε προετοιμάσει την ομάδα του για να δώσει χθες βράδυ (17/05, 22.00) το εναρκτήριο παιχνίδι της στους τελικούς της Α1 και, όπως είναι φυσικό, τα όσα δυσάρεστα συνέβησαν κι οδήγησαν στην αναβολή τον έχουν προβληματίσει έντονα. Μετά την επιστροφή της αποστολής από την Κωνσταντινούπολη και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το τεχνικό επιτελείο είχε καταρτίσει συγκεκριμένο πλάνο προπονήσεων, το οποίο όμως πλέον ανατρέπεται. Ο Σέρβος τεχνικός μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Βαγγέλη Αγγέλου, καλούνται τώρα να αναπροσαρμόσουν τα σχέδιά τους, ξεκινώντας επί της ουσίας από την αρχή.

Πλέον, στον Ολυμπιακό βρίσκονται εν αναμονή της σημερινής (18/05, 16.00) κρίσιμης σύσκεψης στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στη λεωφόρο Κηφισίας, στην οποία θα αποφασιστεί η τύχη των τελικών. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, που καταδίκασε τα επεισόδια εκφράζοντας παράλληλα την αγανάκτησή της για την επίθεση στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, επιθυμεί να οριστεί ο πρώτος τελικός των πλέι οφ το γρηγορότερο δυνατό, ακόμα και σήμερα (18/05) δηλαδή, κάτι όμως που είναι ανέφικτο. Να θυμίσουμε πως ούτε ο Παναθηναϊκός ήθελε την αναβολή του χθεσινού (17/05) ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα