Εκλογές 2012: Ο Ολυμπιακός Βόλου «μαύρισε» το ΠΑΣΟΚ

14:37 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Το ΠΑΣΟΚ «πλήρωσε» κατά ένα μεγάλο ποσοστό τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και μοιραία κατέλαβε την 4η θέση στη σειρά προτιμήσεων των Βολιωτών.

Τα προεόρτια ξεκίνησαν την Παρασκευή (4/05), όταν στο συλλαλητήριο που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου συγκεντρώθηκαν χιλιάδες φίλοι της θεσσαλικής ομάδας, ώστε να διαδηλώσουν υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας, να ζητήσουν δικαίωση

και επιστροφή στη Super League και να στείλουν μήνυμα κατά του ΠΑΣΟΚ και του Παύλου Γερουλάνου.

Την Κυριακή (6/05) των εκλογών οι Βολιώτες πήραν θέση, ψήφισαν και «τιμώρησαν». Ένα μεγάλο ποσοστό εξ αυτών, τιμώρησε το ΠΑΣΟΚ, τον Παύλο Γερουλάνο και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που ήταν οι άμεσα υπεύθυνοι για τον αφανισμό του Ολυμπιακού Βόλου από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και κατά συνέπεια για την ανεργία που επικρατεί πλέον στην πόλη, αφού εκατοντάδες οικογένειες έμειναν χωρίς δουλειά…

Αξίζει μία ματιά στα αποτελέσματα των εκλογών: Πρώτο κόμμα στο Βόλο η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 20,12%, δεύτερο το ΣΥΡΙΖΑ με 18,00 %, τρίτο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 10,75% και μόλις τέταρτο το ΠΑΣΟΚ με 9.92 %.

Τα τελικά αποτελέσματα δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν βγάζει έδρα στο Βόλο και θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελούσε ένα άτυπο στοίχημα που είχαν βάλει οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου.

Το μήνυμα, λοιπόν, «προωθήθηκε» και ήταν σαφές: «Μαύρισμα» στο ΠΑΣΟΚ και τους άμεσα υπαίτιους… «Το’ βλεπες, το… παιξες;».

Keywords
Τυχαία Θέματα