Έκκληση Μαχλά για λύση ως την Τετάρτη!

Έκκληση, να βρεθεί λύση στο θέμα που έχει προκύψει με τα χρήματα που απαιτούν από τον ΟΦΗ οι αδερφοί Βατσινά, έκανε ο Νίκος Μαχλάς σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα (17/10), ρίχνοντας παράλληλα τα... βέλη του προς τους πρώην μεγαλομετόχους των Κρητικών για την αλλαγή... πλεύσης τους.

Ο πρόεδρος των Κρητικών μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει με την οικονομική απαίτηση των Φανούρη και Μανώλη Βατσινά και έκανε έκκληση προς όλους να βοηθήσουν έτσι ώστε να

βρεθεί μια λύση για το καλό του ΟΦΗ. Ο Νίκος Μαχλάς υποστήριξε πως αν το θέμα δε λυθεί η ομάδα θα αντιμετωπίσει τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης, αποδίδοντας τις ευθύνες που αναλογούν στους αδερφούς Βατσινά για την στάση τους.

Το Onsports έδωσε το «παρών» στην αίθουσα Τύπου του «Γεντί Κουλέ» και σας μετέφερε live τα λεγόμενα του Νίκου Μαχλά.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ πήρε το λόγο και ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου λέγοντας: «Σήμερα κάνουμε τη συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας και όλους αυτούς που πρέπει να λέμε τα πράγματα και τα θέματα που έχουν σχέση με την ομάδα. Διάλεξα αυτή την ημέρα για να μην χάνουμε χρόνο, σε όλα όσα έχουν να κάνουν με τους αδερφούς Βατσινά. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη χθεσινή εμφάνιση. Να χαρούμε περισσότερο στη συνέχεια. Η ενημέρωση αυτή γίνεται για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Δεν είμαστε από τους ανθρώπους να δίνουμε απαντήσεις στον αέρα. Έρχομαι με ντοκουμέντα να σας αναφέρω. Έχουμε ξεκινήσει κάποιους «αγώνες» με δικαστήρια. Πριν από λίγο καιρό είχαμε και την υπόθεση με τα «στημένα» όπου δεν είχαμε καμία σχέση. Έχουμε περάσει ακραίες καταστάσεις και είμαι πρόεδρος σε δύσκολες στιγμές στην ιστορία της ομάδας. Να προχωρήσουμε για το καλό του συλλόγου. Πλέον τα πράγματα παίρνουν τροπές που δεν τις περιμένουμε».

Ο Νίκος Μαχλάς αναφέρθηκε στη συνέχεια στη συνάντηση που είχε με τους αδερφούς Βατσινά: «Έγινε στις 22/9 στο γραφείο του κ. Βατσινά, μαζί με τους δικηγόρους. Είχαμε έρθει σε συμφωνία με τον Μανώλη Βατσινά και τον Φανούρη. Είπαμε πώς για να προχωρήσει η ομάδα, θέλαμε και τη συμβολή τους. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ. Το ποδοσφαιρικό τμήμα παραμένει ακέραιο. Σίγουρα είχαμε μια καθυστέρηση, που είχαν μπλοκάρει τα χρήματα από τα τηλεοπτικά και τον ΟΠΑΠ, λόγω της υπόθεσης με των στημένων. Ήμουν χαρούμενος ότι τελείωσε αυτό το θέμα και προχωράμε. Δυστυχώς μετά από μία εβδομάδα είχαμε πάλι τα ίδια και αλλαγή σκέψης. Από τους αδερφούς Βατσινά. Σήμερα έχουμε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα και δεν μπορούμε να προχωρήσουμε».

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, τόνισε στη συνέχεια ότι: «Θα πάω στη δεύτερη πρόταση που κάναμε για να βγούμε από το αδιέξοδο. Η πρόταση που τους έγινε, ήταν στις 30/11 να πάρουν 100.000 ευρώ στις 30/01 να πάρουν 50.000, στις 30/4 να πάρουν άλλες 50.000 όπως και στις 30/5 και στις 30/6 άλλα 50.000 ευρώ. οι διαπραγματεύσεις έπεσαν στο κενό, γιατί ήθελαν το ποσό να δοθεί από την αρχή. Ούτε το ματς της ερχόμενης Κυριακής δεν έχουμε να παίξουμε. Βλέπετε τι κακό έχει συμβεί. Δεν είμαι εδώ για να σπείρω διχ

Keywords
Τυχαία Θέματα