Εκδρομή, μαζί με φανέλα, στον Απόλλωνα!

Δυναμική είναι η παρουσία των φιλάθλων του Απόλλωνα στους φετινούς εκτός έδρας αγώνες του. Δεν θα μπορούσαν, λοιπόν, να απουσιάζουν από το Πέραμα.

Το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα παίζει το Σάββατο (17/10) στο Πέραμα και οι οργανωμένοι φίλαθλοί του «Black Wolves» θα δώσουν κανονικά το παρών. Έτσι, σε συνεργασία με τη διοίκηση διοργανώνουν εκδρομή. Όπως, μάλιστα, ανακοινώθηκε θα υπάρχει ειδική προσφορά για όσους θέλουν να προμηθευτούν, μαζί με το εισιτήριό τους, και την επίσημη

φανέλα των «μελανολεύκων».

Η ανακοίνωση: «Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου του 2011 διοργανώνεται για τους φίλους του Απόλλωνα εκδρομή στο Πέραμα, εν όψει του επικείμενου ματς, με αντίπαλο τον Γ.Σ. Περάματος/Ερμή, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών. Για πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6972107323, μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτη 15/12/2011. Το κόστος συμμετοχής είναι 12 ευρώ (μεταφορά και εισιτήριο γηπέδου).

Επίσης, υπάρχει η προσφορά της αγοράς και της φανέλας της ομάδας (κανονικής τιμής 20 ευρώ) σε συνδυασμό με την εκδρομή με συνολικό κόστος 25 ευρώ. Η αναχώρηση θα γίνει από το κλειστό της Περιβόλας».

Οι διοικούντες τον Απόλλωνα Πατρών εξέδωσαν ανακοίνωση και για τα εισιτήρια διαρκείας: «Ο Απόλλωνας Πάτρας ενημερώνει τους κατόχους των βασικών καρτών διαρκείας (50 ευρώ) ότι έχουν εάν επιθυμούν τη δυνατότητα αναβάθμισης της κάρτας τους σε «αριθμημένη» (100 ευρώ) με την πληρωμή επιπλέον 30 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο του συλλόγου (τηλ 2610643712, 09.30-12.30) ή μέσω email στο [email protected]».

Keywords
Τυχαία Θέματα