Εκδίκηση ή… repeat;

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για το πρώτο παιχνίδι των «16» του Κόπα ντελ Ρέι.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Ίκερ Κασίγιας είχε τονίσει ότι… βαρέθηκε να αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα. Αν ρωτήσει την άποψη ενός τυχαίο ποδοσφαιρόφιλου όμως, σίγουρα θα έχει αντίθετη άποψη.

Πέρυσι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πέντε φορές, ενώ φέτος έχουν αγωνιστεί ήδη τρεις για το Σούπερ Καπ Ισπανίας και το πρωτάθλημα. Σήμερα (18/1) διεξάγεται η τέταρτή τους φετινή «μάχη» στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για το Κόπα ντελ Ρέι.

Η κάτοχος του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης, θέλει

να επαναλάβει το περυσινό της επίτευγμα, όπου επικράτησε των Καταλανών, ενώ οι «μπλαουγκράνα» διψούν για… εκδίκηση για τον μοναδικό τους αποκλεισμό τα τελευταία χρόνια από τη μισητή αντίπαλο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Αλβάρο Αρμπελόα, ενώ στο κέντρο τα προβλήματα είναι σημαντικότερα με τις απουσίες των Άνχελ Ντι Μαρία και Σάμι Κεντίρα λόγω τραυματισμών.

Από την πλευρά του ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει στον Σεϊντού Κεϊντά ο οποίος λείπει για το Κόπα Άφρικα, ενώ μέχρι το τέλος της σεζόν εκτός θα είναι ο Αντρέ Φοντάς. Τέλος εκτός θα μείνει και ο Πέδρο λόγω τραυματισμού με τους Νταβίντ Βίγια και Ιμπραΐμ Αφελάι να απουσιάζουν αρκετό καιρό και να μην επηρεάζουν τα πλάνα του 41χρονου τεχνικού.

Το Onsports θα σας μεταφέρει LIVE την αναμέτρηση από ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα