Εγκρίθηκε η ανανέωση Σάντος και το σύστημα αδειοδότησης

17:52 6/4/2012 - Πηγή: OnSports

Την επέκταση της συνεργασίας με τον Φερνάντο Σάντος για επιπλέον δύο χρόνια ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ κατά τη σημερινή (06/04) του συνεδρίαση.

Παράλληλα, εγκρίθηκαν οι εισηγήσεις της Super League σχετικά με το σύστημα αδειοδότησης για τη νέα αγωνιστική σεζόν, ενώ η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των ΕΠΣ μελών της ορίστηκε για την 1η Ιουνίου

(10:00) στα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Αναλυτικά:

«Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε την επέκταση της συνεργασίας με τον κ. Φερνάντο Σάντος για επιπλέον δύο χρόνια.

Επίσης, αποφασίστηκε ότι:

1.Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των ΕΠΣ μελών της ΕΠΟ θα διεξαχθεί την 1/6/2012 και ώρα 10:00 στα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
2.Εκγρίνονται οι εισηγήσεις της Super League σε ό,τι αφορά το σύστημα αδειοδότησης για την περίοδο 2012-13, όπως αυτές ανακοινώθηκαν μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού στις 22/3/2012.
3.Εγκρίθηκε η εισήγηση της ΚΕΔ/ΕΠΟ για τοποθέτηση του κ. Συμεών Τσολακίδη ως υπευθύνου ορισμών στα πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου Σάλας».

Keywords
Τυχαία Θέματα