«Έφυγε» ο Vladimir Krutov

03:18 7/6/2012 - Πηγή: OnSports

Στα 52 του πέθανε σε νοσοκομείο της Μόσχας ο Vladimir Krutov και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Ο Krutov ήταν μέλος της Σοβιετικής Ένωσης, η οποία κατέκτησε χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια το 1984 και το 1988. Μετά το τέλος της καριέρας του σαν παίκτης, άρχισε μία σαν προπονητής μέσω της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Γενικά ήταν μία από τις μεγαλύτερες «μορφές» του αθλήματος

σε παγκόσμιο επίπεδο. Ωστόσο «έφυγε» πρόωρα, αφού διακομίσθηκε σε νοσοκομείο με αφορμή εσωτερική αιμορραγία. Ο θάνατός του έχει προκαλέσει θλίψη σε ανθρώπους του χόκεϊ επί πάγου, σε κάθε γωνία της Γης.

Πέθανε 23χρονος παίκτης

Πέρα από τον Krutov σημειώθηκε ένας ακόμα θάνατος στο χόκεϊ επί πάγου. Συγκεκριμένα ο 23χρονος αμυντικός, Bryan Rufenach, έχασε τη ζωή του, ενώ ταξίδευε στην Ελβετία. Μάλιστα υπήρξε ντραφτ των Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς, αλλά δεν πρόλαβε να αγωνιστεί σε επίπεδο NHL. Δεν έχει ανακοινωθεί το αίτιο του θανάτου του.

Τέταρτος τελικός Stanley Cup

Εν τω μεταξύ, απόψε (07/06, 03:00) διεξάγεται ο τέταρτος τελικός του Stanley Cup, στον οποίο οι Λος Άντζελες Κινγκς υποδέχονται τους Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς. Υπενθυμίζουμε πως οι «βασιλιάδες» προηγούνται με 3-0.

Πάντως ο σύλλογος του Λος Άντζελες ασχολείται αυτές τις μέρες με την ανεύρεση δολοφόνου, που έχει σκορπίσει τον θάνατο στην πόλη πυροβολώντας περαστικούς, ενώ οδηγεί ποδήλατο. Συγκεκριμένα προσφέρει 50,000 δολάρια, σε όποιον προσφέρει πληροφορίες στις αρχές. Η ίδια η αστυνομία δίνει άλλα 50,000 δολάρια.

Από την άλλη, οι «διάβολοι» εισήγαγαν τον Petr Sykora στο δυναμικό τους, ενώ αναμένεται να πάρει χρόνο και ο Henrik Tallinder. Όπως και να έχει, οι Ντέβιλς χρειάζονται πλέον τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Ανανέωσε ο Tamnellini με τους Όιλερς

Νέο συμβόλαιο υπέγραψε ο GM των Έντμοντον Όιλερς, Steve Tambellini. Έτσι μπορεί να συνεχίσει απερίσπαστος την αναζήτηση διαδόχου του Tom Renney, που δεν είναι πλέον κόουτς του καναδικού συλλόγου. Ο Tambellini είχε αναλάβει γενικός διευθυντής το 2008.

Απολύσεις στους Κανάντιενς

Οι Randy Cunneyworth και Randy Ladouceur δεν είναι πλέον βοηθοί του προπονητή στους Μόντρεαλ Κανάντιενς. Προφανώς ο νέος κόουτς, Michel Therrien, ζήτησε αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο. Υπενθυμίζουμε πως ο Cunneyworth ήταν προσωρινός τεχνικός στο τέλος του 2011-12.

Keywords
Τυχαία Θέματα