Δόξα Χέρσου-Κιλκισιακός 2-1

Ντέρμπι με τα όλα του έγινε στο Χέρσο, όπου η τοπική Δόξα φιλοξένησε τον Κιλκισιακό, και τον νίκησε 2-1.

Τρία γκολ, δύο αποβολές, ένα πέναλτι και... πολλά νεύρα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα, που προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις στη μεγαλύτερη διάρκειά του.

Οι γηπεδούχοι είχαν τρεις ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ στη συνέχεια ισορρόπησε και ο Κιλκισιακός. Στο 39' ο Γκέληνος ακούμπησε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή του Κιλκισιακού και ο διαιτητής Τοπάλης υπέδειξε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε

εύστοχα ο Παναγιωτόπουλος και έγινε το 1-0. Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, μόλις δύο λεπτά αργότερα, ήρθε και το 2-0. Ο Κουτσάγιας έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Παναγιωτόπουλος ήταν αφύλακτος στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλύτερα και στο 60’ μείωσαν σε 2-1 χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Ντουντούκη που κατέληξε στα δίχτυα με τη βοήθεια του δοκαριού. Στο 74' ο Κιλκισιακός έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Κεσίδη, με δεύτερη κίτρινη, αφού ακούμπησε τη μπάλα με το χέρι. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, αποβλήθηκε και ο Κουτσάγιας από πλευράς Χέρσου, για δυνατό μαρκάρισμα, με δεύτερη κίτρινη.

ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ: Ζάικος, Κετικίδης (69’ Καλόνικος), Κων/νίδης Λ. (67’ Λογγινίδης), Παπάκης, Φερεσίδης, Βασιλειάδης, Κουτσάγιας, Παναγιωτίδης (90’ Αϊβαζίδης), Παναγιωτόπουλος, Γεωργιάδης, Ορφανίδης.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Παπαϊωάννου, Ευθυμιάδης (51’ Κουραλίδης), Γκέληνος, Μαυραγγελίδης, Κεσίδης, Αμανατίδης, Σαβελίδης, Καρατζιάς (73’ Βασιλειάδης), Ιωαννίδης (82’ Παναγιωτίδης), Ντουντούκης, Τζεβελέκης

Keywords
Τυχαία Θέματα