«Δοκιμασία» Πανηλειακού στη Γλυφάδα

Ο πρωτοπόρος Πανηλειακός «δοκιμάζεται» στο Ελληνικό κόντρα στον ΑΟ Γλυφάδας για την 10η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Football League 2 και ο δεύτερος Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Ηλυσιακό.

Ο Πανηλειακός στοχεύει σε θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο τον ΑΟ Γλυφάδας, προκειμένου να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης. Η Γλυφάδα, από την άλλη, θέλει να κατακτήσει τη νίκη, ώστε να συνεχίσει να έχει ελπίδες για την άνοδο.

Ο δεύτερος

Απόλλων Σμύρνης θέλει να κάνει το… καθήκον του απέναντι στον Ηλυσιακό για να παραμείνει στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Football League και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του πρωτοπόρου Πανηλειακού. Ο Ηλυσιακός μετά το εντός έδρας τρίποντο απέναντι στην Προοδευτική, θα κοιτάξει να «κλέψει» βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία του.

Ο ΠΑΟ Ρουφ φιλοξενεί την Προοδευτική, με τον Βασίλη Στασινόπουλο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των φιλοξενούμενων, ενώ ο Αστέρας Μαγούλας επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά το ρεπό της περασμένης εβδομάδας και υποδέχεται τον Ρούβα.

Στο χθεσινό (25/02) ματς, Ζάκυνθος- ΑΟ Χανιά:1-0, ενώ ρεπό έχει η Καλαμάτα.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της Football League 2 έχει ως εξής:
Γήπεδο Ελληνικού: Γλυφάδα- Πανηλειακός: 15.00
Δημοτικό Ελευσίνας: Αστέρας Μαγούλας- Ρούβας: 15.00
Γήπεδο Ριζούπολης: Απόλλων Σμύρνης- Ηλυσιακός: 15.00
Δημοτικό ΡουΦ: ΠΑΟ Ρουφ- Προοδευτική: 15.00
Ρεπό: Καλαμάτα

Keywords
Τυχαία Θέματα