ΔΟΕ: «Αν διαπιστωθούν παρατυπίες θα επιβληθούν κυρώσεις»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters η ΔΟΕ προτίθεται να επανεξετάσει τη διαδικασία πώλησης των εισιτηρίων για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι το 2014, μετά τις κατηγορίες, κυρίως εκ μέρους της βρετανικής εφημερίδας «Sunday Τimes» ότι υπάρχει θέμα με πώληση εισιτηρίων για το Λονδίνο στη «μαύρη αγορά».

Επίσης στο ίδιο δημοσόευμα

αναφέρεται ότι άνθρωποι της ΔΟΕ ασχολήθηκαν με το δημοσίευμα των Sunday Times, σύμφωνα με το οποίο οι Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές παρέβησαν τους κανονισμούς σχετικά με την πώληση εισιτηρίων για το «Λονδίνο 2012».

«Η ΔΟΕ λαμβάνει τους ισχυρισμούς αυτούς πολύ σοβαρά. Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι υπήρξαν κάποιες παρατυπίες, ο οργανισμός θα ασχοληθεί με όσους συμμετείχαν με τον κατάλληλο τρόπο. Οι Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές είναι αυτόνομοι οργανισμοί, αλλά αν κάποιες από τις περιπτώσεις αυτές επιβεβαιωθεί, η ΔΟΕ δεν θα διστάσει να επιβάλει αυστηρές κυρώσεις», ανέφερε σε δήλωσή του στο Ρόιτερ το στέλεχος του Ολυμπιακού Κινήματος.

Να σημειώσουμε ότι στις κατηγορίες αυτές απάντησε η ΕΟΕ, χαρακτήριζοντας το δημοσίευμα ως «αναληθές και παραπλανητικό», υπογραμμίζοντας ότι επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματος, προκειμένου να προστατευτεί από παρόμοιες ανήθικες επιθέσεις στο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα