Διπολισμός... ΑΕΚ και ΑΟΞ

13:01 6/2/2012 - Πηγή: OnSports

ΑΕΚ και Αιγάλεω πρωταγωνίστησαν στο 1ο μέρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ξιφασκίας εφήβων/νεανίδων.

Οι δύο σύλλογοι κατέκτησαν τα μισά από τα 28 μετάλλια της διοργάνωσης στο ξίφος ασκήσεως και τη σπάθη (6 ατομικά και 8 ομαδικά). Ακολούθησαν τα Εκπ.Κωστέα/Γείτονα (4 μετάλλια), το Κορδελιό, η ΓΕ Φλώρινας και ο Πανελλήνιος (από 2).

Επίσης ,η 15χρονη Κατερίνας Κοντοχριστοπούλου κατέκτησε για τρίτη χρονιά τον τίτλο της πρωταθλήτριας Νεανίδων,

Στην σπάθη εφήβων ο Ντάβολι (ΑΕΚ) νίκησε 15/8 στον τελικό τον Γιακουμάτο (Εκπ. Κωστέα) ενώ τρίτοι είναι οι Κακαριάρης/ΠΓΣ & Ποτού/Εκπ. Κωστέα.

Στο

ομαδικό τα Eκπ. Κωστέα/Γείτονα (Ποτού, Γιακουμάτος, Πολιάκωβ, Συριόπουλος) νίκησαν 45/40 στον τελικό την ΑΕΚ (3η θέση ο Πανελλήνιος).

Στο ξίφος ασκήσεως ο Μπουρουλίδης (Μ. Αλέξ. Κορδελιού) νίκησε 15/10 στον τελικό τον Αποστολίδη (ΑΟΞ Αιγάλεω) και 3οι είναι οι Μπεσίρης και Σούλιος του ΑΟΞ Αιγάλεω.

Στα ομαδικά AOΞ το Αιγάλεω (Μπεσίρης, Παναγιωτόπουλος, Αποστολίδης, Μακρυγιαννάκης) νίκησε 44/35 στον τελικό τον Αθηναϊκό, 3η θέση Μ. Αλέξ. Κορδελιού.

Στη σπάθη νεανίδων η Σακελλαρίου (ΑΕΚ) επικράτησε 15/14 στον τελικό της Δήμκου (ΓΕΦ), (3ες Γκουντουρά/ΑΕΚ & Κυρτσιά/Εκπ. Κωστέα).

Σα ομαδικά η ΑΕΚ (Χουρί Μ., Σακελλαρίου, Γκουντουρά, Μπένου) επικράτησε 45/19 στον τελικό της ΓΕΦ ( 3η θέση Αθ. Λέσχη).

Στο ξίφος ασκήσεως η Koντοχριστοπούλου με 13/7 στον τελικό της Στεφανή πήρε τίτλο και άφησε τρίτες τις Σουλίου & Χαλδαίου (ΑΟΞ Αιγάλεω).

Στο οαμδικό ο τίτλος πήγε στον AOΞ Αιγάλεω (Κοντοχριστοπούλου, Σουλίου, Στεφανή, Πλιώτα, Κοντοχριστοπούλου) με 45/23 στον τελικό επί της ΛΟ Αιγάλεω (3η θέση ΟΞΙΦ).

Keywords
Τυχαία Θέματα