Δημητρούλιας: «Στο χέρι μας το πρωτάθλημα»

01:06 9/2/2012 - Πηγή: OnSports

«Μας πείραξε πολύ η πρώτη απώλεια βαθμού, αλλά διατηρούμε μια καλή διαφορά κι είναι στο χέρι μας το πρωτάθλημα», δήλωσε ο προπονητής του Διομήδη.

Ο τεχνικός του Διομήδη, Δημήτρης Δημητρούλιας, δεν έκρυψε το γεγονός ότι τον πείραξε η απώλεια του βαθμού στην ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ: «Μας πείραξε πολύ η πρώτη απώλεια βαθμού. Μας έλειψε ο Μαραγκός γιατί η ομάδα είχε μάθει σε ένα στυλ παιχνιδιού στην άμυνα. Κρατάγαμε το ματς στα χέρια μας

αλλά βιαστήκαμε να το κερδίσουμε. Δεν είχαμε υπομονή. Έχουμε μία οκτάδα κι είναι πολύ δύσκολο όταν ένας παίκτης είναι κακός να τον βγάλω έξω. Παρά το χαμένο βαθμό, διατηρούμε μια καλή διαφορά κι είναι στο χέρι μας το πρωτάθλημα».

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων επεσήμανε: «Είμαστε οι πρώτοι που κόψαμε βαθμό από τον Διομήδη και όμως δεν είμαστε ικανοποιημένοι, διότι μπορούσαμε την νίκη. Ήμασταν θεωρώ λίγο καλύτεροι. Δείξαμε χαρακτήρα και αποδείξαμε πως έχουμε μεγάλη καρδιά σαν ομάδα»

Ο πίβοτ του ΠΑΟΚ, Νίκος Κοκκώνης, σχολίασε: «Δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε δυσαρεστημένοι από την ισοπαλία. Ο Διομήδης έχει δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα για τα ελληνικά δεδομένα. Του εύχομαι καλή επιτυχία στην Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα