Δημητρέλος: «Η μη αδειοδότηση δεν σημαίνει διάλυση της ΑΕΚ»

Την άποψή του πως η μη αδειοδότηση της ΑΕΚ, δεν σημαίνει αυτομάτως και διάλυση της ομάδας, εξέφρασε ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Αμέσως μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης, ο Ανδρέας Δημητρέλος είπε: «Δεν ξέρω αν γίναμε σοφότεροι. Μπαίνουμε σε μια δύσκολη περίοδο. Η ΑΜΚ είναι η μοναδική λύση. Αν συνοδευτεί και με διακίνηση στα εισιτήρια

διαρκείας, τότε θα βρεθεί λύση. Αντίθετα, θα πρέπει να σκεφτόμαστε αρνητικά. Δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό. Χρειαζόμαστε άμεσα 4 εκατ. ευρώ, αλλιώς θα διαλυθεί η ομάδα.

Μέχρι τον Ιούνιο πρέπει να εξοφλήσουμε το άρθρο 44 και τους παίκτες. Η επιτροπή της ΕΠΟ μας έδωσε 5 μέρες για να κάνουμε έφεση και από εκεί και πέρα θα ορίσουν δικάσιμο, όπου θα πρέπει να αποδείξουμε ότι η ΑΕΚ θα είναι βιώσιμη στο μέλλον. Η μη αδειοδότηση της ΑΕΚ δεν συνεπάγεται και με διάλυση.

Αν δεν πάρουμε αδειοδότηση έχουμε πλάνο με νέους παίκτες και μείωση μπάτζετ, αλλά δεν θα έχουμε Ευρώπη και 4 εκατ. ευρώ από το Europa League. Αυτό που θα είναι καταστροφικό είναι η μη συμμόρφωση με την εφορία και το άρθρο 44, γιατί θα επανέλθουν τα χρέη των 130 εκατ. ευρώ. Η προτεραιότητα είναι η εξόφληση του άρθρου 44».

Σε ερώτηση για τον Στάθη Μπαϊρακτάρη και αν τον γνωρίζει, είπε: «Δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Ελπίζω η προσπάθειά του να είναι εφικτή. Είμαστε ανοικτοί σε κάθε πρόταση. Διαφωνώ ότι με 3,5 εκατ. ευρώ μπορεί να πάρει το 51%, αν όμως καλύψει μετά μεγαλύτερα ποσά, όλα είναι ανοικτά».

Ενώ για το αν έκλεισε ο Ντέμης το παράθυρο για την ΑΕΚ, είπε: «Ο ίδιος δεν το έκλεισε. Απλά η δήλωσή του εξηγούσε ότι με το πρόβλημα που υπάρχει με τα πολιτικά δρώμενα δεν μπορεί να βρει μια λύση».

Keywords
Τυχαία Θέματα