Δικαίωση και σερί για Πένγκουινς

Τρεις συναπτές νίκες συμπλήρωσαν οι Πίτσμπουργκ Πένγκουινς κερδίζοντας τους Καρολάινα Χούρικεϊνς στα πέναλτι ύστερα από το 1-1 της κανονικής διάρκειας.

Ο Evgeni Malkin συμπλήρωσε 22 γκολ στην κανονική διάρκεια και βρήκε δίχτυα στα πέναλτι, αλλά το γκολ του James Neal ήταν αυτό που «μέτρησε». Ο αριστερός επιθετικός των «πιγκουίνων» ξεπέρασε τον καταπληκτικό Cam

Ward στην κλειστή του γωνία και πρόσφερε τον επιπλέον βαθμό στον σύλλογο του Πίτσμπουργκ καθορίζοντας τον νικητή της τελικής διαδικασίας της αναμέτρησης.

Ο Ward έκανε σαράντα ολόκληρες αποκρούσεις στο 60λεπτο και στην πεντάλεπτη παράταση, αλλά η εμφάνιση των συμπαικτών του ήταν μέτρια. Μονάχα ο Jamie McBain βρήκε δίχτυα, ενώ οι υπόλοιποι «τυφώνες» έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό, αν και έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες απέναντι στον Marc-Andre Fleury στο έξτρα πεντάλεπτο.

Τελικά επιβραβεύτηκαν με έναν βαθμό και ανέβηκαν στους σαράντα. Εντούτοις, οι Χούρικεϊνς παραμένουν πολύ μακριά από την προνομιούχα οκτάδα της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Από την άλλη, η ομάδα του Πίτσμπουργκ προωθήθηκε στους 52 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα