Διαθεσόπουλος: «Είμαι αισιόδοξος πως θα βρεθούμε στο Λονδίνο»

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Δημήτης Διαθεσόπουλος παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση της ελληνικής ομάδας πόλο των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Πηγαίνουμε σε αυτήν την μεγάλη διοργάνωση για να πετύχουμε ένα μεγάλο στόχο που θέτει πάντα ο ελληνικός αθλητισμός και η ελληνική υδατοσφαίριση. Αυτός είναι η πρόκρισή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες,

κάτι που το έχει καταστήσει δεδομένο η ιστορία του συγκροτήματος. Δυνατότητες υπάρχουν, όμως δεν είναι καθόλου εύκολη η πρόκριση. Συμμετέχουν 6-7 πολύ καλές ομάδες που θα διεκδικήσουν 4 θέσεις. Αν δεν έχουμε ατυχίες και αν δεν υπάρξουν αρνητικές συγκυρίες, τότε εκτιμώ ότι το επίπεδο της ομάδας είναι τέτοιο που θα μας οδηγήσει στο Λονδίνο. Είμαι αισιόδοξος, και πιστεύω πως μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτό το κάλεσμα, και να βρεθούμε το καλοκαίρι στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος στο σάιτ της Ομοσπονδίας αναφορικά με την παρουσία της ελληνικής ομάδας πόλο των ανδρών στο Προολυμπιακό τουρνουά και τον στόχο της πρόκρισης για το Λονδίνο.


Keywords
Τυχαία Θέματα