Διάψευση για το «διαζύγιο» του Τζόρβα

Διέψευσε τα σενάρια αποχώρησης του Αλέξανδρου Τζόρβα από την Παλέρμο η εταιρία που κατέχει τα δικαιώματα του Έλληνα τερματοφύλακα.

Η «Sport Connection», η εταιρία μάνατζερ που κατέχει τα δικαιώματα του Αλέξανδρου Τζόρβα, διέψευσε τα σενάρια αποχώρησης του Έλληνα πορτιέρο από την Παλέρμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, όπως «ανέβηκε» στο επίσημο site της εταιρίας:
«Η εταιρεία μας γνωστοποιεί προς όλους τους εκπροσώπους των

Μέσων, καθώς και στο φίλαθλο κοινό, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι πως όλα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για το υποτιθέμενο «διαζύγιο» του Αλέξανδρου Τζόρβα με την Παλέρμο και προς αναζήτηση νέας ομάδας για τον διεθνή τερματοφύλακα, είναι αβάσιμα και αναληθή.

Σας ενημερώνουμε δε, πως η διοίκηση της Παλέρμο και ο πρόεδρός της Κύριος Τζαμπαρίνι, έχουν πάρει θέση επισήμως, λέγοντας πως ο Αλέξανδρος Τζόρβας και ο νεοαποκτηθείς Βιβιάνο θα είναι, το δίδυμο των πορτιέρο της ιταλικής ομάδας.
Σήμερα δε στις 14.00 ο Αλέξανδρος Τζόρβας θα είναι φιλοξενούμενος του Γιώργου Χελάκη και του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», όπου και αναμένεται να υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση επί του θέματος αλλά, και να δώσει την ευκαιρία να έχει μια αληθινή και άμεση πληροφόρηση για την εξέλιξη στην νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του ο Αλέξανδρος προς το φίλαθλο κοινό».

Keywords
Τυχαία Θέματα