Διάψευση Διγκόζη στο Onsports

Σε διάψευση των όσων είδαν το φως της δημοσιότητας περί ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νίκης Βόλου προχώρησε ο Άγγελος Διγκόζης μέσω του Onsports, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι ουδέποτε συζήτησε ένα τέτοιο ενδεχόμενο με τους ανθρώπους της θεσσαλικής ομάδας.

Ο βοηθός του Σάββα Παντελίδη στον Πανθρακικό υπογράμμισε ότι η μόνη συζήτηση που έγινε ήταν για τα χρήματα που του οφείλονται από την προσφυγή που έχει καταθέσει κατά της

Νίκης Βόλου και την οποία έχει κερδίσει, ενώ τόνισε ότι δεν πρόκειται να φύγει από το πλευρό του Παντελίδη.

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον μέτοχο της Βολιώτικης ΠΑΕ, Γιώργο Βαλαχή, μια και όταν αγωνιζόταν στη Νίκη «ο λόγος του ήταν συμβόλαιο και τηρήθηκαν όλα όσα είχαμε συμφωνήσει. Τα χρήματα που μου οφείλονται είναι από τη συμφωνία που είχαμε κάνει με τον κ. Γιδόπουλο».

Αναλυτικά η διάψευση του Άγγελου Διγκόζη στο Onsports:

«Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι έχει γίνει οποιαδήποτε συζήτηση με τους ανθρώπους της Νίκης Βόλου και συγκεκριμένα με τον κ. Ιωαννίδη για να πάω στην ομάδα σαν προπονητής.

Έχω μιλήσει και με τον κ. Ιωαννίδη και τον κ Βαλαχή, αλλά μόνο για την προσφυγή που έχω καταθέσει και έχει τελεσιδικήσει υπέρ μου. Μου οφείλονται 4.000 ευρώ και μου τηλεφώνησαν για να γίνει διακανονισμός.

Αυτή τη στιγμή είμαι δίπλα σε έναν καταξιωμένο προπονητή, όπως είναι ο κ. Σάββας Παντελίδης, και τον ευχαριστώ πολύ που με επέλεξε και βρίσκομαι στο τεχνικό τιμ του ως βοηθός και συνεργάτης του.

Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτομαι αυτή τη στιγμή να φύγω από το πλευρό του, παρά μόνο να βοηθήσω τον κ. Παντελίδη και να μάθω όσα περισσότερα μπορώ από αυτόν, γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος και προπονητής είναι ο δάσκαλος μου» και συμπλήρωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βαλαχή, γιατί όταν πήγα στη Νίκη Βόλου, ο λόγος του ήταν συμβόλαιο και τηρήθηκαν όλα όσα είχαμε συμφωνήσει. Τα χρήματα που μου οφείλονται είναι από τη συμφωνία που είχαμε κάνει με τον κ. Γιδόπουλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα