Διαπραγματεύεται με Ντνιέπρ η ΑΕΚ για Μανωλά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη διοίκηση της ΑΕΚ και την Ουκρανική Ντνιέπρ, προκειμένου να μεταγραφεί εκεί ο Κώστας Μανωλάς.

Ο αμυντικός της Ένωσης είναι στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, μαζί με τον θείο του Στέλιο και τον πατέρα του, όπου παρόντες είναι και ο πρόεδρος του «δικεφάλου», Ανδρέας Δημητρέλος κι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Άρναρ Γκρέταρσον. Οι εκπρόσωποι της ουκρανικής

ομάδας έχουν έρθει και συζητούν με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τον Κώστα Μανωλά για τη μεταγραφή, που όπως φαίνεται να θα ολοκληρωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Ουκρανία είναι σε ισχύ η μεταγραφική περίοδος, αφού ακόμα δεν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα της χώρας το οποίο δεν διεξάγεται τους χειμερινούς μήνες, για αυτό κι αποφάσισαν να κάνουν τώρα την κίνησή τους για την απόκτηση στου Κώστα Μανωλά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση που καταθέτει στον νεαρό κεντρικό αμυντικό η Ντνιέπρ, είναι κατά πολύ καλύτερη από τα περίπου 60.000 ευρώ το χρόνο που παίρνει από την ΑΕΚ.

Οι Ουκρανοί είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν περισσότερα από 600.000 ευρώ το χρόνο για να δεχθεί να υπογράψει, ενώ στην ΑΕΚ δίνεται ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ, από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής σε τρεις μήνες θα έμενε ελεύθερος και θα μπορούσε να αποχωρήσει χωρίς κανένα κέρδος για το «δικέφαλο».

Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί ότι το 30% της μεταγραφής του Μανωλά, αν αυτή ολοκληρωθεί, θα πρέπει να πάει στον Θρασύβουλο, από τον οποίο πήρε τον παίκτη η ΑΕΚ, βάσει της συμφωνίας που είχαν κάνει οι δυο πλευρές. Το θέμα βέβαια που εγείρεται τώρα στην ΑΕΚ είναι τόσο αγωνιστικό όσο και ηθικό, από τη στιγμή που θα μείνει μόνο με τον Δέλλα και τον Μπουγαΐδη το κέντρο της άμυνας της ομάδας, ενώ παράλληλα φαίνεται πως η Ένωση δεν έχει τη δυνατότητα να κρατήσει έναν χρήσιμο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της…

Keywords
Τυχαία Θέματα