Διαμάντης: «Οφείλουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες»

21:16 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Για τις δυσκολίες που έχει ο αγώνας του Απόλλωνα Σμύρνης στο Ρουφ με τον τοπικό ΠΑΟ μίλησε ο Δημήτρης Διαμάντης, ο οποίος αναφέρθηκε ακόμη στις συνθήκες που θα συναντήσουν οι παίκτες λόγω του πλαστικού χλοοτάπητα του γηπέδου.

Ο παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ επισήμανε ότι οι «κυανόλευκοι» οφείλουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να αγωνιστούν με δύναμη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Διαμάντη:

«Όπως έχουμε

πει αρκετές φορές, κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Την Κυριακή μας περιμένει ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, εμείς θέλουμε όμως να ολοκληρώσουμε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με μία ακόμη επιτυχία. Μία επιπλέον δυσκολία αποτελεί η παρουσία του πλαστικού χλοοτάπητα, στον οποίο έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται οι προσεχείς μας αντίπαλοι. Αντιθέτως για εμάς είναι πιο άγνωστες οι συνθήκες, αν αναλογιστούμε ότι κάνουμε δέκα προπονήσεις το χρόνο σε πλαστικό και δίνουμε 3-4 αγώνες. Οφείλουμε να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και να αγωνιστούμε με δύναμη. Όποιος δείξει ότι θέλει περισσότερο το παιχνίδι, πιστεύω ότι θα κατακτήσει και τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα