Διαφημιστείτε στους Διόσκουρους Κοζάνης

Τη στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου της Κοζάνης, με τη μορφή διαφήμισης, ζητούν με ανακοίνωσή τους οι Διόσκουροι.

Οι διοικούντες αναλύουν τους λόγους που συμφέρει τους επιχειρηματίες της περιοχής να ενισχύσουν οικονομικά το σύλλογο, προβάλλοντας την επιχείρησή του με διάφορους τρόπους και συγκεκριμένα μέσω είτε της επίσημης ιστοσελίδας τους είτε στις στολές των αγωνιστικών τμημάτων είτε στις αφίσες αναγγελίες των αγώνων του συγκροτήματος του Ζήση Μπαρτζώκα στη Γ’ Εθνική είτε στο κλειστό της Κοζάνης.

Η

ανακοίνωση: «Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Διόσκουροι Κοζάνης θέλει να ενημερώσει τον επιχειρηματικό κόσμο της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να διαφημιστεί στην ιστοσελίδα της ομάδας http://www.dioskouroibc.gr ή να προβληθεί με διαφήμιση στις στολές και τις φόρμες των τμημάτων, στις αφίσες αναγγελίας των αγώνων που τοιχοκολούνται σε όλη την πόλη της Κοζάνης, όπως και με διαφημιστικό ικρίωμα στο γήπεδο του ΔΑΚ Κοζάνης, καθώς η ομάδα από φέτος αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική.

Σας γνωρίζουμε ότι το σωματείο μας ιδρύθηκε το 2004, δημιουργώντας αρχικά αντρικό τμήμα. Από το 2006 άρχισαν να λειτουργούν και τμήματα υποδομής και ακαδημιών τα οποία σήμερα αριθμούν στα 218 ενεργά μέλη, εκ των οποίων τα 200 είναι σε ηλικίες κάτω των 20 ετών. Λειτουργούμε μεθοδικά συνεργαζόμενοι με κορυφαίους προπονητές όχι μόνο της περιοχής μας, αλλά και με ομοσπονδιακό προπονητή (Γιάννη Παπαθανασίου), ο οποίος μεταβαίνει από Θεσσαλονίκη ειδικά για το πρότυπο αυτό πρόγραμμα και οι οποίοι έχουν αναλάβει τη δημιουργία ενός πυρήνα παραγωγής αθλητών, ικανών να διεκδικήσουν θέσεις στις εθνικές ομάδες της χώρας μας. Στο παλμαρέ του συλλόγου μας πέραν της παρουσίας του ανδρικού τμήματος στη Γ’ Εθνική Κατηγορία υπάρχουν και οι μετακινήσεις των αθλητών μας από τα τμήματα υποδομής σε μεγάλες ομάδες, με πιο πρόσφατες αυτές των Ντίνα Αθανάσιου στη ΧΑΝΘ και Σαββίδη Παύλου στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, φέτος το καλοκαίρι.

Πιστεύουμε πως η διαφήμιση σε εμάς θα είναι πολύ καλή επένδυση για τον επιχειρηματία, διότι το σωματείο διοργανώνει δράσεις όπως φιλικούς αγώνες με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, την Καστοριά, τα Γρεβενά, τη Φλώρινα καθώς και camp, ετήσια κοπή πίτας με πρόσκληση των τοπικών καναλιών και σχετικά δελτία Τύπου στις τοπικές εφημερίδες, όπου γίνεται συστηματική προβολή του σωματείου και των χορηγών του. Ειδικότερα στην πόλη της Κοζάνης με την ομάδα ασχολούνται πάνω από εξακόσια άτομα (αθλητές, γονείς, γενική συνέλευση σωματείου) και απόδειξη αυτού είναι ότι έχουν παρακολουθήσει αγώνες των τμημάτων της ομάδος άνω των χιλίων φιλάθλων στα περσινά πλέι οφ. Λεπτομέρειες για την επένδυση που θα θελήσετε να κάνετε στα χρώματα της ομάδας (το σωματείο εκδίδει είτε τιμολόγια είτε απόδειξη παροχής υπηρεσιών), καθώς και στοιχεία για τις μελλοντικές δράσεις μπορούμε να συζητήσουμε από κοντά ύστερα από επικοινωνία (e-mail: [email protected], http://www.dioskouroibc.gr».

Keywords
Τυχαία Θέματα