Δεν είναι ώρα για... Δράμα

Να φύγει από το Καυτανζόγλειο έχοντας φέρει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στους πέντε βαθμούς επιθυμεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενείται από τη Δόξα Δράμας στη σκιά του μεγάλου ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο ανεβασμένος Ατρόμητος φιλοξενεί

τον Αστέρα Τρίπολης και ο αγχωμένος ΠΑΣ Γιάννινα τον Παναιτωλικό, την ίδια ώρα που ο Αρης υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (15.00, Novasports 2)

Επειτα από τη μεγάλη νίκη του επί του ΠΑΟΚ και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ο Ατρόμητος ξαναμπαίνει στο πρωτάθλημα με εξαιρετική ψυχολογία, υποδεχόμενος στο Περιστέρι τον Αστέρα Τρίπολης. Η έδρα είναι το μεγάλο όπλο των Περιστεριωτών τη φετινή σεζόν, εντούτοις στην αμέσως προηγούμενη αγωνιστική τους υποχρέωση, δεν κατάφεραν να την αξιοποιήσουν μένοντας στο 0-0 με τον Αρη. Επειτα από τα χθεσινά αποτελέσματα και την ήττα της Ξάνθης, ο Ατρόμητος έχει τη δυνατότητα να περάσει μόνος πέμπτος έχοντας και ματς λιγότερο, αν νικήσει σήμερα τους Αρκάδες. Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει στον Ζουέλα, που βρίσκεται στο Παναφρικανικό Κύπελλο, κατά τα άλλα όμως, μπορεί να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η αποστολή του Ατρομήτου

Ιτάνζ, Ράντμαν, Οικονόμου, Νάστος, Τόμας, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Καραμάνος, Καραγκούνης, Σφακιανάκης, Τάτος, Δημούτσος, Μπρίτο, Επστάιν, Μήτρογλου, Γκαρσία, Αναστασάκος, Φυτανίδης, Μπάλλας

Το αήττητο σερί των τριών αγωνιστικών, έσπασε μεσοβδόμαδα από τη Δόξα με τον Αστέρα να γνωρίζει μία ακόμα εκτός έδρας ήττα. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έχει πολύ φτωχή συγκομιδή μακριά από την Τρίπολη, μια και σε 9 εξορμήσεις, έχει βάλει στο σακούλι μόλις έναν βαθμό (2-17 ο απολογισμός τερμάτων!).

Οι Αρκάδες θέλουν να σπάσουν αυτή την κατάρα παίρνοντας αποτέλεσμα στο Περιστέρι, έδρα στην οποία παραδοσιακά κάνουν «ζημιά». Στην προσπάθειά τους αυτή, αρωγός θα είναι ο Μάριο Μπρέσκα, ο οποίος επιστρέφει στην ενδεκάδα, όχι όμως και οι τραυματίες Χουανίτο, Ρούμπιλ, Ροτζέριο, Ορόθκο και Κωστούλας.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης

Χακόμπο, Στεφανάκος, Τσαμπούρης, Ναβάρο, Φορμίκα, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Λαδάκης, Αλβάρες, Μπρέσκα, Ράγιος, Έγκον, Χούλι, Σολάκης, Μπακασέτας, Περόνε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (15.00, Novasports 3)

Έντεκα ολόκληρες αγωνιστικές και 3,5 μήνες χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο καθένας αντιλαμβάνεται πόσο κρίσιμο είναι το σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη βρίσκεται αυτή τη στιγμή κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών, δεδομένου ότι στη συνέχεια ακολουθούν πολύ δύσκολα ματς. Στη σημερινή αναμέτρηση δεν θα αγωνιστούν οι Ζαϊρί και Κεϊτά, οι οποίοι βρίσκονται εκτός πλάνων, καθώς επίσης και οι Τζημόπουλος και Μπεσέρα (ανέτοιμος ο πρώτος, τιμωρημένος ο δεύτερος). Στην αποστολή, πάντως, βρίσκεται κανονικά ο Μπακαγιόκο παρά το πρόβλημα που προέκυψε μέσα στην εβδομάδα με την

Keywords
Τυχαία Θέματα