Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Γούναρη στη Ζάκυνθο

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/03) στη Ζάκυνθο, όπου αποφασίστηκε ομόφωνα να μη γίνει δεκτή η παραίτηση του Στέλιου Γούναρη από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου.

Στη συνεδρίαση του ΤΑΠ ΑΠΣ Ζάκυνθος έδωσε το «παρών» και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, ώστε να συζητήσουν το θέμα που προέκυψε με τις πληρωμές.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τους ποδοσφαιριστές να αντιλαμβάνονται πλήρως το πως έχει

η κατάσταση και να συζητάνε με τους διοικούντες τα προβλήματα που υπάρχουν στο σύλλογο.

Με τη σειρά τους, οι διοικούντες διαβεβαίωσαν τους παίκτες ότι θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να πληρώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα

Ο πρόεδρος των νησιωτών, Διονύσης Βυθούλκας, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ioniansports είπε

«Συνεδριάσαμε χθες το βράδυ εκτάκτως, θέλοντας να εκτιμήσουμε την κατάσταση μετά την παραίτηση του κ. Γούναρη. Η απόφασή μας ήταν να μη γίνει αποδεκτή, αφού η προσφορά του κ. Γούναρη είναι ανεκτίμητη. Όπως ξεκινήσαμε το καλοκαίρι όλοι μαζί την προσπάθεια να βαδίσει η ομάδα με αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, να τη βλέπουν οι Ζακυνθινοί και οι φίλοι μας και να νιώθουν υπερήφανοι, έτσι θα τελειώσουμε, όλοι μαζί.

Η Ζάκυνθος είναι μια "οικογένεια" και αντιμετωπίζουμε καθημερινά τα προβλήματα με υπομονή και κατανόηση. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου και ειδικά αυτών που έχουν... και κατέχουν. Πρέπει όλοι να σταθούν δίπλα μας, κοντά στην ομάδα, γιατί η προσπάθεια που καταβάλλουμε να παραμείνει το όνομα της Ζακύνθου "καθαρό" και να μας εκπροσωπεί στο πανελλήνιο με τα κολακευτικότερα των σχολίων, είναι μεγάλη και οδυνηρή. Όλοι μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Η ομάδα σήμερα (20/03) έχει ρεπό.

Keywords
Τυχαία Θέματα