Δεληγιάννης: «Πλησιάζουμε στο υψηλό μας επίπεδο»


Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδας, Νίκος Δεληγιάννης μίλησε για την πρόκληση που έρχεται για την ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε λίγες ημέρες η Εθνική Ελλάδας πόλο θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας, Νίκος Δεληγιάννης μίλησε για την πορεία της ομάδας:

«Σίγουρα η ομάδα είχε δείξει πολύ ενθαρρυντικά σημάδια στο Έντμοντον (σ.σ. στο Προολυμπιακό τουρνουά). Είχαμε παίξει ωραίο πόλο και τα σχόλια από τις υπόλοιπες ομάδες ήταν πολύ κολακευτικά για εμάς. Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν σε απόδοση σε σχέση με το τουρνουά του Έντμοντον», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Πρόκειται για μία συμπαγή ομάδα, η οποία είναι ψυχολογικά δεμένη και παρουσιάζει συνοχή. Έχουμε τα φώτα να εμφανιστούμε περισσότερο δεμένοι και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Τέλος, κατέληξε: «Η ομάδα της Κροατίας είναι από τα φαβορί για μετάλλιο. Πρόκειται ίσως για την πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Ωστόσο, η πρεμιέρα κρύβει πάντα εκπλήξεις για τα φαβορί. Εμείς, από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο καλύτερη πορεία γίνεται στον όμιλο, ώστε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και να δείξουμε στις υπόλοιπες ομάδες ότι πάμε για σοβαρά πράγματα. Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον».

Keywords
Τυχαία Θέματα