«Δεκάρα» για τους Όκλαντ Αθλέτικς

Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Brandon Moss σημείωσε home run και οι Όκλαντ Αθλέτικς συνέτριψαν με 10-2 τους Σαν Ντιέγκο Πάντρες.

Παράλληλα ο Travis Blackley (1-2) χρεώθηκε την πρώτη του νίκη σε… οκτώ χρόνια, έπειτα από το save του Evan Scribner, ο οποίος «έβγαλε» τα τρία τελευταία innings. Οι «αθλητικοί» προηγήθηκαν με 5-1 στο πρώτο inning χάρη στον Moss και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ο 12-φορές all-star Manny Ramirez

αποδεσμεύτηκε, ύστερα από σχετική του αίτηση. Δεν πρόλαβε, δηλαδή, να ντεμπουτάρει στους εκπρόσωπους του Όκλαντ και έγινε πάλι free agent, ενώ «χρωστά» ποινή πενήντα αγωνιστικών λόγω χρήσης αντικανονικών ουσιών.

Μέχρι το όγδοο inning έφτασε ο Trevor Cahill (5-5) και οδήγησε τους Αριζόνα Ντάιμοντμπακς στο εκτός έδρας 5-0 επί των Λος Άντζελες Έιντζελς παραχωρώντας μόλις τρία hits. Επίσης ο Aaron Hill πέτυχε τριπλό home run και διαμόρφωσε το 4-0 στο έκτο κομμάτι της αναμέτρησης. Τρία hits σημείωσε, από την πλευρά του, ο Jason Kubel στο πρώτο ματς των «ντάιμοντς» στο «Angel Stadium» από το… 2001.

O Buster Posey «έγραψε» ατομικό home run στο δεύτερο inning και ο Melky Cabrera διπλό στο όγδοο, αντίστοιχα. Έτσι οι Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς επιβλήθηκαν με 4-2 των Σιάτλ Μάρινερς. Σχετικά εύκολη νίκη πήρε ο Ryan Vogelsong (6-2) συμπληρώνοντας έξι διαδοχικές, αν και δέχθηκε δύο runs στο όγδοο κομμάτι του αγώνα. Ακολούθησε το 18ο φετινό save του Santiago Casilla.

Ένα wild pitch του Matt Thornton (2-4) στο όγδοο inning επέτρεψε στον James Loney να διαμορφώσει το τελικό 7-6 των Λος Άντζελες Ντότζερς επί των Σικάγο Ουάιτ Σοξ. Τη νίκη χρεώθηκε ο Ronald Belisario σαν τρίτος reliever του Clayton Kershaw, ενώ ο Kenley Jansen συμπλήρωσε 11 saves. Δύο home runs είχε ο Alex Rios και ένα o Gordon Beckham για τις «άσπρες κάλτσες», αλλά ο ασταθής Chris Sale δεν εκμεταλλεύτηκε την επιθετική παραγωγή των συμπαικτών του.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

National League
Νιου Γιορκ Μετς-Σινσινάτι Ρεντς 3-7

Interleague
Σικάγο Καμπς-Μπόστον Ρεντ Σοξ 3-0
Ουάσινγκτον Νάσιοναλς-Νιου Γιορκ Γιάνκις 2-7
Ντιτρόιτ Τάιγκερς-Κολοράντο Ρόκις 4-12 στο 10ο inning (4-4 κ.α.)
Κλίβελαντ Ίντιανς-Πίτσμπουργκ Πάιρετς 2-0
Τορόντο Μπλου Τζέις-Φιλαδέλφεια Φίλις 3-0
Τάμπα Μπέι Ρέις-Μαϊάμι Μάρλινς 11-0
Ατλάντα Μπρέιβς-Μπάλτιμορ Όριολς 4-2
Τέξας Ρέιντζερς-Χιούστον Άστρος 6-2
Μινεσότα Τουίνς-Μιλγουόκι Μπρούερς 3-5
Σέιντ Λούις Κάρντιναλς-Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς 2-3
Λος Άντζελες Έιντζελς-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς 0-5
Όκλαντ Αθλέτικς-Σαν Ντιέγκο Πάντρες 2-10
Σιάτλ Μάρινερς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς 2-4
Λος Άντζελες Ντότζερς-Σικάγο Ουάιτ Σοξ 7-6

Keywords
Τυχαία Θέματα